No Limit TVIN odigrao prvu utakmicu pod svjetlima novih reflektora protiv četvrtoligaša Pitomače, gosti upisali uvjerljivu pobjedu

Nakon prigodne svečanosti održane u petak, 29. listopada, u kojoj su sudjelovale sve selekcije Nogometne akademije No Limit TVIN, jučer (utorak) je pod svjetlima novih reflektora na travnjaku Sportskog centra TVIN odigrana prijateljska utakmica između seniorske momčadi No Limit TVIN-a, koja igra 3. županijsku nogometnu ligu Zapad i četvrtoligaša Pitomače.

-Cilj nam je bio odigrati susret s najkvalitetnijom momčadi na našem području, a Pitomačani su ujedno i naši veliki sportski prijatelji – rekli su nam u NO Limit TVIN-u.

Razlika u kvaliteti ovih momčadi bila je očita, a obostrani cilj je ostvaren. Odigrana je prijateljska utakmica u fer i korektnom ozračju bez ijednog ‘oštrijeg’ i opasnijeg starta, kako se ne bi ozlijedili igrači iz druge momčadi.

No Limit TVIN je utakmicom praktički zaključio seniorsku polusezonu, dok je momčad Pitomače susret iskoristila za dodatno uigravanje pred ‘finiš’ sezone.

Gostujuću momčad je u odsutnosti trenera Ivana Presečana, zbog obiteljskih razloga, vodio Hrvoje Filipović, dok je na domaćoj klupi bio Bojan Brozović.

Rezultat je bio u drugom planu, ali ipak spomenimo da su gosti pobijedili s visokih 12:1.
Po tri zgoditka za Pitomaču postigli su Nikola Plavšić i Jan Pavao Begović, dok su po jednom strijelci bili Matej Babić, Marko Matančić, Valentino Paradinović, Franco Šokec, Dino Milinović i Ivan Begović. Jedini strijelac za domaću momčad bio je iskusni Tomislav Filipović.

(www.icv.hr, mš, foto: M. Šolc)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content