U Gradsku knjižnicu i čitaonicu Virovitica stigao je još jedan vrijedni primjerak zavičajne knjižne građe, “Domaćinstvo – priručnik s aktivnostima”

U Gradsku knjižnicu i čitaonicu Virovitica stigao je još jedan vrijedan primjerak zavičajne knjižne građe. Riječ je o naslovu “Domaćinstvo – priručnik s aktivnostima” kojeg su autorice Marina Predragović i Martina Tolušić.

Ove kreativne Virovitičanke učiteljice su razredne nastave, a u priručniku predlažu 50 kreativnih ideja s opisima aktivnosti koje su provodile zajedno sa svojim učenicima. Kako ističu, nadaju se da će ovaj priručnik potaknuti i druge učitelje na uvođenje domaćinstva kao izvannastavne aktivnosti u svoje razrede i na kreiranje nekih novih aktivnosti.

Gradska knjižnica i čitaonica Virovitica kao matična knjižnica Virovitičko–podravske županije prikuplja svu zavičajnu građu. Županijski obvezni primjerak je zakonska obveza na području svake županije pa tako i njihove, a sve u svrhu stvaranja i izgradnje zavičajne zbirke.

– Zahvaljujemo autoricama na doprinosu izgradnje naše Zavičajne zbirke kao i Školskoj knjizi koja je omogućila da ovaj dragocjeni priručnik ugleda svjetlo dana- poručili su iz Gradske knjižnice i čitaonice Virovitica.

(knjiznicavirovitica.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content