Održana dodjela nagrada Simply The Best: Dobili je Dravska priča, Tomo Boutique Winery, Dravska iža i Dvorac Janković Suhopolje

U Hotelu Katarina u Selcu održana je dodjela nagrada Simply The Best za 2020. i 2021. godinu. Ovaj događaj organizirala je Turistička burza PUT, u suradnji s tvrtke DMK Vall 042 i Udrugom hrvatskih putničkih agencija, koja okuplja djelatnike iz agencijskog poslovanja, pružatelja turističkih usluga, hotelijerstva i restoraterstva te sustava turističkih zajednica.

Među nagrađenima su bila i četiri laureata s područja Virovitičko-podravske županije: Posjetiteljski centar Dravska priča koji je nagradu dobio u kategoriji „Novi projekt u turizmu“ za 2020. godinu, Vinarija i kušaonica „Tomo Boutique Winery“ nagrađen je u kategoriji „Ugostiteljski objekti – kušaonice“ za 2021. godinu, Restoran Dravska iža nagradom u kategoriji „Ugostiteljski objekti s ponudom tradicijske hrane i pića“ za 2021. godinu te Dvorac Janković Suhopolje nagradom u kategoriji „Novi projekt u turizmu“ za 2021. godinu.

Nagrade dobitnicima uručili su Tomislav Fain, predsjednik UHPA-e, Ivana Maltar, direktorica UHPA-e i Maja Šimenc, direktorica tvrtke DMK Vall042 i Burze PUT.
Podsjetimo, do sada su ovu prestižnu nagradu s područja Virovitičko-podravske županije osvajali – Park prirode Papuk, izložba “Virovitica voli vlakove”, “Zlatni klas” Otrovanec, manifestacija “Rokovo” i virovitički glumac Mijo Pavelko Mikeš.

(vpz.hr, UHPA & DMK Vall 042)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content