Tomo Tomić novi zamjenik predsjednika Savjeta mladih Virovitičko-podravske županije

Danas (petak) je u Virovitičko-podravskoj županiji održana sjednica Savjeta mladih Virovitičko-podravske županije. Na sjednici, kojoj je nazočio i pročelnik Službe za pravne poslove i lokalnu samoupravu Virovitičko-podravske županije Ivo Horvat, osim što je na razmatranje uzet prijedlog Programa rada Savjeta Mladih Virovitičko-podravske županije, također je i izabran zamjenik predsjednika Savjeta.

Jednoglasno je za zamjenika predsjednika Savjeta mladih Virovitičko-podravske županije izabran Tomo Tomić. Na novoj funkciji čestitao mu je i predsjednik Savjeta mladih Virovitičko-podravske županije Željko Romić, koji je nešto više rekao i o Programu rada za 2022. godinu, koji je također jednoglasno usvojen.

IMG 8995

– U nacrtu smo predložili aktivnosti u kojima ćemo poticati suradnju s udrugama mladih, udrugama kulture i lokalnim Savjetima mladih, kojima ćemo se potruditi služiti kao koordinatori i pomoć, iako nismo nadređeni. Također, poticat ćemo suradnju s drugim Savjetima mladim u Republici Hrvatskoj, te se truditi da detektiramo probleme i potrebe mladih – zaključio je Ž. Romić.

(www.icv.hr, eat; foto: E. Aragović Turkalj)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content