U subotu svečano otvorenje “Adventa u Našicama”: Božićni sajam, bogat glazbeni program, uz tradicionalne delicije i kuhano vino

U subotu, 27. studenog, počinje manifestacija “Advent u Našicama”, a organizatori Grad Našice i Turistička zajednica grada najavljuju raznolik program, božićni sajam i bogatu gastro i eno ponudu, čime će svojim sugrađanima pružiti jedinstven blagdanski doživljaj i druženje.

Svečano otvaranje Adventa u Našicama počinje u 18 sati, a nakon toga slijedi glazbeni nastup poznatog osječkog pjevača Igora Delača.

Program će se nastaviti puštanjem lampiona u organizaciji Zajednica tehničke kulture grada Našica, a potom će u 19.15 h ispred crkve sv. Antuna Padovanskog biti zapaljena prva adventska svijeća u organizaciji Udruge DarNa.

Nakon toga druženje će se nastaviti uz nastup KUD-a “Šokadija” Ivanovci, Marjančaci, Zelčin, te Stravianae banda Našice.

Božićni sajam na kojem će posjetitelji moći uživati u kuhanom vinu, tradicionalnim delicijama i drugim degustacijskim doživljajima bit će otvoren svakoga dana od 18 do 22 sata.

Radno vrijeme adventskih kućica na Trgu dr. Franje Tuđmana je od 18 do 24 sata.

Advent u Našicama koji počinje ovu subotu, 27. studenog trajat će sve do 24. prosinca, Badnjaka, kada će se održati tradicionalno druženje djelatnika Gradske uprave Našica sa sugrađanima uz podjelu girica i kuhanog vina.

(www.icv.hr, tj)

Advent Našice

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content