Za glavnu ulogu u predstavi “Alabama” virovitička glumica Blanka Bart Hajoš nominirana za Nagradu hrvatskog glumišta 2021.

- PROMO -

Glumica Kazališta Virovitica Blanka Bart Hajoš nominirana je za Nagradu hrvatskog glumišta za 2021. godinu kao glavna ženska uloga u kategoriji drame za najbolja umjetnička ostvarenja.

Riječ je o ulozi majke u predstavi “Alabama”. Dodjela nagrada održat će se 24. studenoga u Hrvatskom narodnom kazalištu.

– Moram vam reći da sam i sama prilično iznenađena. Ovu nominaciju doživljavam kao priznanje za moji cjelokupni rad u Kazalištu Virovitica i drago mi je da se nakon toliko godina mogu pohvaliti ovom nominacijom i da uz imena mojih nagrađivanih i nominiranih kolega konačno stoji i jedno staro žensko virovitičko ime poznato našoj publici. Volim svoje kazalište, volim svoj rad i bez publike svega ovog ne bi bilo. Nadam se da će i dalje dolaziti u kazalište i da će pratiti naše predstave jer to je nama poticaj za još bolje uloge, još bolje predstave i još veća priznanja našem kazalištu, koje je to itekako zaslužilo – rekla nam je Blanka Bart Hajoš.

(www.icv.hr, Kazalište Virovitica)

Povezane vijesti

Skip to content