Za glavnu ulogu u predstavi “Alabama” virovitička glumica Blanka Bart Hajoš nominirana za Nagradu hrvatskog glumišta 2021.

Glumica Kazališta Virovitica Blanka Bart Hajoš nominirana je za Nagradu hrvatskog glumišta za 2021. godinu kao glavna ženska uloga u kategoriji drame za najbolja umjetnička ostvarenja.

Riječ je o ulozi majke u predstavi “Alabama”. Dodjela nagrada održat će se 24. studenoga u Hrvatskom narodnom kazalištu.

– Moram vam reći da sam i sama prilično iznenađena. Ovu nominaciju doživljavam kao priznanje za moji cjelokupni rad u Kazalištu Virovitica i drago mi je da se nakon toliko godina mogu pohvaliti ovom nominacijom i da uz imena mojih nagrađivanih i nominiranih kolega konačno stoji i jedno staro žensko virovitičko ime poznato našoj publici. Volim svoje kazalište, volim svoj rad i bez publike svega ovog ne bi bilo. Nadam se da će i dalje dolaziti u kazalište i da će pratiti naše predstave jer to je nama poticaj za još bolje uloge, još bolje predstave i još veća priznanja našem kazalištu, koje je to itekako zaslužilo – rekla nam je Blanka Bart Hajoš.

(www.icv.hr, Kazalište Virovitica)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content