Završena polusezona u 3. HRL Istok: Rukometaši RK Orahovice uvjerljivo najbolji

Proteklog vikenda susretima sedmog kola završen je prvi dio natjecanja u 3. hrvatskoj rukometnoj ligi Istok. Rukometaši Orahovice, koji se ljetos u kvalifikacijama nisu uspjeli plasirati u 2. hrvatsku ligu Istok, nisu očajavali, već su s novim elanom krenuli u sezonu.

Nakon sedam kola nalaze se na prvoj poziciji s 13 osvojenih bodova. Redom su pobjeđivali Petrijevce (35:29), Slaviju u Starom Petrovom Selu (34:30), drugu momčad vinkovačke Spačve (49:36), Zrinskog iz Bošnjaka (33:25), drugu momčad Đakova (31:20) i u posljednjem kolu na svom terenu Tenju (36:25). Jedino su remizirali na gostovanju u Mikanovcima s domaćom momčadi rezultatom 35:35.

Trener Tomislav Prebeg očito je, uz pomoć klupske uprave, odlično posložio igrače s kojima će nastojati obraniti vodeću poziciju u proljetnom nastavku natjecanja.

Za Orahovicu su u posljednjem kolu igrali: Patrik Sambolec, Tihomir Tosino 2, Igor Stojić, Mihael Horvatek 2, Nikola Makaj 2, Marin Poljak 2, Daniel Šijaković 2, Ivan Žiška 1, Matej Malkoč 5, Marino Suk, Toni Kolarić 8, Domagoj Steiner, Stjepan Strmečki 11 i Deny Grahovac 1. Trener: Tomislav Prebeg

(www.icv.hr, mš)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content