2. HRL SJEVER Nakon kupa, na redu su novi ligaški izazovi: Lavice sutra ugošćuju Garešnicu

Nakon uspješno odrađene kup utakmice, u kojoj su virovitičke rukometašice bez problema jučer (četvrtak) ”preskočile” Pitomaču, pred izabranicama Darka Grdića pretposljednji je ligaški susret. Iako je 11. kolo 2. HRL Sjever trebalo biti posljednje u prvom krugu, zaostala utakmica s drugom ekipom Osijeka, koja je odgađana u dva navrata, trebala bi biti odigrana 11. prosinca. No prije te utakmice posvetit ćemo se sutrašnjim protivnicama Lavica, a u goste im dolazi devetoplasirana ekipa Garešnice.

Ako je suditi po prošlosezonskoj kup utakmici između ove dvije ekipe, pred virovitičkim rukometašicama ne bi trebao biti pretjerano težak zadatak. U tom su dvoboju Lavice slavile s 24 pogotka razlike, završilo je 43:19, a iako je od onda došlo do nekoliko promjena u igračkom kadru, kvaliteta rukometa ”popela” se još jednu stepenicu više. Kako smo spomenuli, Garešnica se trenutno nalazi na devetom mjestu zahvaljujući pobjedama koje su ostvarile protiv druge ekipe Bjelovara, Baranje i Vinkovaca u posljednjem kolu, te neriješenim rezultatima protiv osječke Olimpije i Osijeka 2, no na oprez poziva podatak da gošće u posljednjih pet utakmica imaju samo jedan poraz kojeg im je nanijela ekipa Broda.

Posebnu pozornost 1234 Virovitica morat će posvetiti Magdaleni Oršić i Loreni Sikaček, najefikasnijim protivničkim igračicama koje su za Garešnicu postigle više od polovinu pogodaka u sezoni.

Susret između 1234 Virovitice i Garešnice na rasporedu je sutra (subota) od 18:30 sati, a igrat će se u dvorani Tehničke škole.

(www.icv.hr, mra, foto: ilustracija, M. Rođak)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content