ADVENT U PALAČI Uz atraktivne nastupe KUC-a i prigodne note Suhopoljskih tamburaša u Virovitici upaljena svijeća radosti

Niti ove nedjelje u Virovitici nije izostao “Advent u palači”, a za blagdansku atmosferu ovoga puta su se pobrinule plesačice Kulturno umjetničkog centra Virovitica. Hladnu večer zagrijali su nastupi svih članova KUC-a, od najmlađih do najstarijih.

Za kraj su ostavili prigodnu koreografiju nastalu baš za Advent i božićne blagdane, koreografiju pod nazivom “Snowman”, a izvela ju je najstarija plesna skupina. Ta koreografija zapravo je bila svojevrstan poziv na 29. Božićnu produkciju koju će održati u petak, 17. prosinca u Kazalištu Virovitica s početkom u 19 sati. 

MG 4779

Potom su pozornicu zauzeli Suhopoljski tamburaši koji su ovog vikenda imali “božićnu mini turneju”. Započeli su ju u petak u Orahovici, a potom su jučer (subota) u zvucima tamburice uživali i Suhopoljčani. Božićni koncert za kraj mini turneje održali su u akustičnom dvorištu Palače Pejačević. Tako su Virovitičani i njihovi gosti uživali u prigodnim pjesmama u tamburaškom izdanju.

Naravno, i ove adventske nedjelje posjetitelji su mogli obići tradicionalni božićni sajam s bogatom ponudom prigodnih rukotvorina učenika srednjih škola, udruga i OPG-a te se ugrijati uz čaj ili vino te zasladiti pokojom blagdanskom delicijom. 

(www.icv.hr, žđl; foto: M. Rođak)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content