EU Projekt Moja kućica, moja slobodica: Potpisan Ugovor za nabavu poljoprivredne mehanizacije

- PROMO -

Danas (ponedjeljak) u prostorijama Doma za odrasle osobe Borova potpisan je Ugovor za nabavu poljoprivredne mehanizacije u sklopu EU projekta Moja kućica, moja slobodica.

Ispred Doma za odrasle osobe Borova Ugovor je potpisala ravnateljica Zlata Rončević dipl. soc. radnica, dok je ispred tvrtke Šantić promet d.o.o. Ugovor potpisao direktor Ivan Šantić.

Na potpisivanju Ugovora bili su nazočni i djelatnici „RA Vidra“ – Agencija za regionalni razvoj Virovitičko-podravske županije na čelu sa ravnateljicom Eminom Kovač.

Realizacijom potpisanog Ugovora Domu za odrasle osobe Borova će biti isporučena poljoprivredna mehanizacija koju obuhvaća traktor i petnaest poljoprivrednih priključaka.

Nabavljenom poljoprivrednom mehanizacijom korisnicima organiziranog stanovanja i boravka omogućuje se organiziranje radnih aktivnosti na području sadnje i obrade povrća i ostalih poljoprivrednih kultura za vlastite potrebe. Tako će razvijati navike i sposobnosti u skladu s vlastitim mogućnostima i potrebama te jačati osobnu vrijednost i samopouzdanje budući da će aktivno doprinositi kvaliteti prehrane uporabom proizvoda koji su sami uzgojili.

Sadržaj članka isključiva je odgovornost Doma za odrasle osobe Borova.

Bez naslova

 

Povezane vijesti

Skip to content