FOTO Paket24 Premijer liga: U posljednjoj ovogodišnjoj utakmici ‘gromovi s Krndije’ bez većih problema svladali varaždinske ‘dabrove’

U posljednjoj utakmici u 2021. godini NEXE je na svom terenu svladao GRK Varaždin 43:26 i time zaključio jednu uspješnu godinu.

Od samog početka utakmica je bila “jednosmjerna ulica”. Domaća momčad je povela 1:0, gosti su uspjeli poravnati na 1:1, a sve kasnije praktički je bilo u rukama domaćih rukometaša. Tijekom prvog dijela utakmice prednost domaće momčadi je stalno rasla. Na odmor se otišlo rezultatom 22:11.

U drugom dijelu utakmice našički ‘Gromovi s Krndije’ imali su dvostruko veći broj postignutih zgoditaka od varaždinskih ‘Dabrova’. U nekoliko navrata u posljednjih petnaest minuta domaći rukometaši imali su +19. Na kraju je završilo sa 17 pogodaka prednosti za Našičane (43:26).

Trener Branko Tamše u igri je izrotirao sve igrače koje je imao na raspolaganju, osim Virovitičanina Luke Moslavca, koji zbog ozljede prsta niti ovog puta nije ulazio u igru.

Najiskusniji su najmanje participirali u igri, ali su i oni odigrali po nekoliko minuta.
Najefikasniji u domaćim redovima bili su Ivan Vida i Miha Kavčič sa po šest zgoditka, dok je Dominik Kuzmanović sakupio 15 obrana.

Igrači NEXE-a dobili su odmor do 10. siječnja, kada počinju pripreme za drugi dio sezone, koji počinje sredinom veljače 2022. godine, nakon završetka Europskog rukometnog prvenstva.

NEXE: Dominik Kuzmanović (14+1), Predrag Vejin 3, Ivan Kvastek (1+0), Marin Greganić 4, Marin Jelinić, Ivan Vida 6, Andraž Velkavrh 5, Tomislav Severec 5, Karlo Godec 4, Luka Moslavac, Ivan Petrović, Fahrudin Melić 2, Halil Jaganjac, Miha Kavčič 6, Dorian Markušić 4, Gianfranco Pribetić 4. Trener: Branko Tamše.

(www.icv.hr, mš, foto: M. Šolc)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content