Gradski odbor HDZ-a, Zajednica žena ”Katarina Zrinski” te kreativna udruga ”Piccolo” Orahovica darivali djecu obitelji slabijeg imovinskog stanja

I ove godine Gradski odbor HDZ-a, Zajednica žena ”Katarina Zrinski” i Kreativna Udruga Piccollo Orahovica nastavili su s tradicijom podjele poklon paketa za djecu obitelji slabijeg imovinskog stanja s područja grada Orahovice i prigradskih naselja. Uz članove navedenih odbora i udruga, poklone je nosio i Djed Božićnjak koji je posebno razveselio djecu.

Ovo je humanitarna akcija koji radimo već četvrtu godinu zaredom za djecu koja dolaze iz višečlanih obitelji. Tradicionalno su članovi Gradskog odbora HDZ-a, zajednice žena ”Katarina Zrinski” te udruge ”Picollo” uložili veliki u trud u pripremi ove akcije koju smo sami i financirali, dakle skupili novce i kupili pkaete. Ovom prigodom, u ime organizatora, prije svega svoj djeci grada Orahovice i prigradskih naselja, njihovim obiteljima kao i svim građanima, želim od srca Sretan Božić, ugodne božićne i novogodišnje blagdane te da ostanemo zdravi – rekla je predsjednica Zajednica žena, Udruge ”Picollo” i dopredsjednica HDZ-a Orahovica Danijela Kordoš. 

(www.icv.hr, vg)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content