Hrvatska godišnja nagrada za sport u pravim je rukama, dobio ju je Ivan Selci iz OŠ Augusta Cesarca Špišić Bukovica

Profesor tjelesne i zdravstvene kulture Ivan Selci, primio je Hrvatsku godišnju nagradu za doprinos u razvoju školskog sporta za 2020./2021. godinu. Ivan Selci nastavnik je u Osnovnoj školi August Cesarec Špišić Bukovica i u području sporta djeluje 35 godina. Za ovu nagradu nominirao ga je Školski sportski savez Virovitičko-podravske županije, a na dodjeli u Westinu uz njega bili su i tajnica Sportskog saveza VPŽ Dora Međimorec i predsjednik Saša Topić.

Ivan Selci sudjeluje na svim školskim sportskim natjecanjima, provodi sve projekte od strane Hrvatskoj školskog sportskog saveza i Školskog sportskog saveza Virovitičko-podravske županije, kao što su Univerzalna sportska škola, Vježbaonica, Vrtim zdravi film, Volontiram+školski sport=odličan!, Europski tjedan sporta, Olimpijski dan i mnoge druge.

Izuzetno smo ponosni na profesora Ivicu. On je izuzetan kolega, vrijedan i uvijek spreman učiti i nadograđivati znanje, inovativan u provođenju projekata i zaista primjer svim mladim kolegama. Odličan pedagog, stručni suradnik i osoba na koju mogu računati djeca, roditelji i kolege – kazala je Dora Međimorec.

Ivan Selci, član je Izvršnog odbora Školskog sportskog saveza Virovitičko-podravske županije, a osim sporta, njegova velika ljubav je i fotografija, te ima najveću zbirku fotografija školskih sportskih natjecanja na kojima sudjeluje.

(vpz.hr, dm)

- PROMO -

 

 

Povezane vijesti

Skip to content