Humanitarni božićni sajam u Pitomači uz Glazbenu igraonicu Glazbene škole i Mirka Švendu Žigu

U organizaciji Centra za kulturu „Drago Britvić“, Turističke zajednice Općine Pitomača, Udruga s područja Općine, Srednje škole Stjepana Sulimanca Pitomača i Zajednice žena HDZ-a „Katarina Zrinski“ u subotu, 18. prosinca s početkom u 18.30 sati, u Pitomači na Trgu kralja Tomislava održat će se Humanitarni Božićni sajam.

Tako će posjetitelji moći kupiti domaće kolače na štandovima Udruga s područja općine, ali i uživati u finim lepinjama, fritulama i kobasicama uz kuhano vino koje će kuhati Udruga vinogradara, voćara i podrumara Aršanj.

U sklopu programa upalit će se i posljednja svijeća na adventskom vijencu – svijeća ljubavi nazvana još i anđeoska, a svojim anđeoskim glasićima i uz puštanje lampiona dobrih želja polaznici Glazbene igraonice Glazbene škole Jan Vlašimsky unijet će dašak ljubavi i radosti u posljednju adventsku nedjelju, dok će nakon njih atmosferu na Trgu dodatno zagrijati Mirko Švenda Žiga.

Humanitarni božićni sajam održat će se pod pokroviteljstvom Općine Pitomača, a sav prikupljeni prihod donirat će se SOS Dječjem selu Hrvatska.

(www.icv.hr, ib; foto: I. Barčan)

Publication1

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content