Izgradnja svlačionica na nogometnom igralištu u Čađavici bit će gotova prije blagdana

- PROMO -

Krajem ožujka ove godine, načelnik Općine Čađavica Mirko Rončević potpisao je ugovor sa Tomislavom Horvatom, direktorom tvrtke Građevinarstvo Horvat d.o.o. iz Noskovačke Dubrave, za izvođenje radova na izgradnji zgrade sportsko-rekreacijske namjene, tj. novih svlačionica na nogometnom igralištu u Čađavici.

Izvođač radova odmah nakon potpisivanja ugovora je krenuo u izgradnju spomenute zgrade, koja je trebala trajati godinu dana, no, kako nam je rekao načelnik općine Čađavica Mirko Rončević, radovi su pri kraju i nogometaši NK Mladost 1930 Čađavica uskoro bi mogli ”useliti” u nove prostorije. 

– Građevinski radovi na izgradnji zgrade sportsko-rekreacijske namjene se privode kraju. Uglavnom, trenutno se radi unutar same zgrade, radnici postavljaju pločice, a uskoro će i postavljenje radijatora, tuševa, postavljanje električne instalacije i sveg ostalog što je potrebno prije nego stavimo interijer. Što je vrlo bitno, s obzirom na godišnje doba, vanjski su radovi gotovi, fasada je gotova, uređeni su pločnici i ivičnjaci i ja se nadam da će do kraja mjeseca, prije blagdana, biti sve završeno. Osim zgrade, na samom igralištu planiramo urediti kućice za rezervne igrače i delegata, te tunel za izlazak igrača na teren, osvježiti ogradu i mreže iza golova, a na proljeće bi trebali napraviti i neku manju tribinu, te urediti okoliš oko igrališta – rekao je pri obilasku radova načelnik općine Čađavica Mirko Rončević. Ukupna vrijednost radova iznosi 2.167.039,21 kuna.

(www.icv.hr, adf, Foto: D. Fišli)

Povezane vijesti

Skip to content