Izgradnja svlačionica na nogometnom igralištu u Čađavici bit će gotova prije blagdana

Krajem ožujka ove godine, načelnik Općine Čađavica Mirko Rončević potpisao je ugovor sa Tomislavom Horvatom, direktorom tvrtke Građevinarstvo Horvat d.o.o. iz Noskovačke Dubrave, za izvođenje radova na izgradnji zgrade sportsko-rekreacijske namjene, tj. novih svlačionica na nogometnom igralištu u Čađavici.

Izvođač radova odmah nakon potpisivanja ugovora je krenuo u izgradnju spomenute zgrade, koja je trebala trajati godinu dana, no, kako nam je rekao načelnik općine Čađavica Mirko Rončević, radovi su pri kraju i nogometaši NK Mladost 1930 Čađavica uskoro bi mogli ”useliti” u nove prostorije. 

– Građevinski radovi na izgradnji zgrade sportsko-rekreacijske namjene se privode kraju. Uglavnom, trenutno se radi unutar same zgrade, radnici postavljaju pločice, a uskoro će i postavljenje radijatora, tuševa, postavljanje električne instalacije i sveg ostalog što je potrebno prije nego stavimo interijer. Što je vrlo bitno, s obzirom na godišnje doba, vanjski su radovi gotovi, fasada je gotova, uređeni su pločnici i ivičnjaci i ja se nadam da će do kraja mjeseca, prije blagdana, biti sve završeno. Osim zgrade, na samom igralištu planiramo urediti kućice za rezervne igrače i delegata, te tunel za izlazak igrača na teren, osvježiti ogradu i mreže iza golova, a na proljeće bi trebali napraviti i neku manju tribinu, te urediti okoliš oko igrališta – rekao je pri obilasku radova načelnik općine Čađavica Mirko Rončević. Ukupna vrijednost radova iznosi 2.167.039,21 kuna.

(www.icv.hr, adf, Foto: D. Fišli)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content