KINO SLATINA Ovog vikenda pogledajte “Encanto: Naš čarobni svijet”, “Dinastija Gucci” i “Resident Evil početak: Raccoon City”

- PROMO -

Kino Slatina vam i ovog vikenda donosi odlične naslove!

ENCANTO: NAŠ ČAROBNI SVIJET – SINK
-animirani

Petak, 03.12. u 17:00
Subota, 04.12. u 17:00
Nedjelja, 05.12. u 17:00

Animirana priča o neobičnoj obitelji Madrigal, koja živi skrivena u magičnoj kući u planinama Kolumbije, u divnom i šarmantnom mjestu zvanom Encanto. Magija Encanta blagoslovila je svako dijete u obitelji jedinstvenim darom, od super snage do moći iscjeljenja, osim Mirabel. Ali kada otkrije da je magija koja okružuje Encanto u opasnosti, Mirabel shvati da bi ona, jedina “normalna” Madrigal, mogla biti posljednja nada svoje izuzetne obitelji. Iako se obitelj Madrigal možda razlikuje od vaše, s njima ćete se osjećati baš kao kod kuće.

Cijena ulaznice: 20 kuna

DINASTIJA GUCCI
-kriminalistički, triler

Petak, 03.12. u 19:00
Subota, 04.12. u 19:00
Nedjelja, 05.12. u 19:00

Dinastija Gucci inspirirana je šokantnom istinitom pričom o obiteljskom carstvu talijanske modne kuće Gucci. Obuhvaća tri desetljeća ljubavi, izdaje, dekadencije, osvete i u konačnici ubojstva. Kontroverzna priča talijanske obitelji snimljena je pod redateljskom palicom Ridleyja Scotta i radnjom je smještena u 1995. godinu kada je Maurizio Gucci, unuk osnivača luksuzne kuće, na putu prema svom uredu ubijen, a njegova supruga Patrizia Reggiani bila je optužena za naručivanje atentata. Tako je i stekla nadimak “Crna udovica”. Poznata po svom over-the-top stilu i britkom jeziku na pitanje zašto ga sama nije ubila, odgovorila je, “Moj vid nije toliko dobar, a nisam htjela promašiti”.

Cijena ulaznice: 25 kuna

RESIDENT EVIL POČETAK: RACCOON CITY
-akcija, horor

Petak, 03.12. u 21:45
Subota, 04.12. u 21:45
Nedjelja, 05.12. u 21:45

Vraćajući se korijenima planetarno popularne franšize RESIDENT EVIL, obožavatelj i redatelj Johannes Roberts oživljava igre za novu generaciju obožavatelja. U filmu RESIDENT EVIL POČETAK: RACCOON CITY, nekada cvjetajući dom farmaceutskog giganta korporacije Umbrella, Raccoon City je danas umirući grad na Srednjem zapadu. Egzodus tvrtke opustošio je gradm a veliko zlo se sprema ispod površine. Kad se to zlo oslobodi, skupina preživjelih mora zajedno raditi na otkrivanju istine iza Umbrella korporacije i preživjeti noć.

Cijena ulaznice: 25 kuna

(POU Slatina)

Povezane vijesti

Skip to content