NATURAVITA I DALJE ‘PLOVI’ Josip Gegić zabio za minimalnu pobjedu i plasman u 1/16 finala jubilarne ‘Kutije šibica’

Jubilarna ‘Kutija šibica’ upisala je još jedan vrlo uspješan vikend pun uzbuđenja, ali i dramatičnosti. Odigrano je šezdeset utakmica glavnog i veteranskog dijela turnira, a doznali smo i posljednje ‘putnike’ u šesnaestinu finala najvećeg i najznačajnijeg malonogometnog tunira u Hrvatskoj, ali i šire.

Nakon slavlja u prvom kolu odigranom 27. studenoga, protiv Arene Casino (4:1), Naturavita je uspješno ‘preskočila’ još jednu prepreku i s minimalnom pobjedom plasirala se u šesnaestinu finala ovog malonogometnog spektakla. Ekipa koju vodi Ivan Presečan svladala je Caffe bar “Špica” iz Crikvenice 1:0, a jedini pogodak ‘strpao’ je odlični Josip Gegić.

U utakmici koja je odigrana u sportskoj dvorani Dubrava, pravdu su dijelili Nikola Grabić i Josip Šimac.

Naturavita: Hrvoje ZDELAR, Ante PAVLIČEVIĆ, Tomislav GOLUBIĆ, Tomislav KOLAR, Matej KRALJEVIĆ, Ante STARČEVIĆ, Matej HERENT, Deni HAJDAROVIĆ, Josip GEGIĆ, Ivan BEGOVIĆ i Dragan VACLAVEK. Trener: Ivan PRESEČAN.

CB “Špica” Crikvenica: Antonio MIHALJEVIĆ, Valentino KOLIĆ, Dominik HUKMAN, Dominik GLOGOVŠEK, Dejan POPOVIĆ, Kristijan KISELA, Nikola NOVOSEL, Matija VERTUŠ, Karlo KOVAČIĆ i Bernard VUJIĆ.

-Minimalna, ali zaslužena pobjeda! Bili smo puno bolji u prvom poluvremenu i trebali smo riješiti sve dileme oko pitanja pobjednika, ali nažalost nismo, pa smo u nastavku utakmice strepili, ali najbitnije od svega da smo u konačnici slavili i prošli dalje – rekao nam je Ivan Presečan.

U šesnaestini finala ekipi Naturavite suprotstavit će se Restoran Dioniz & CBA1, ekipa koja je u prva dva kola upisala dvije uvjerljive pobjede. U prvom okršaju svladala je MNK Kruševo s 5:0, dok je u drugom kolu bila bolja od Caffe bara Indeks/Staklo Franjić s visokih 6:2.

Utakmica u kojoj će Naturavita pokušati doći do pobjede i plasmana u osminu finala na rasporedu je u nedjelju, 19. prosinca s početkom u 15 sati i 50 minuta.

(www.icv.hr, ts, foto: Kutija šibica)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content