OPĆINA ČAĐAVICA Novouređeni Mjesni dom u Šaševu u potpunosti služi svojoj svrsi

Sredinom srpnja ove godine završili su radovi uređenja Mjesnog doma u Šaševu, te je postavljen interijer kako bi se mještani tog naselja u općini Čađavica mogli domom i služiti.

– Jadan od završenih mjesnih domova na području naše općine je i ovaj u Šaševu gdje smo stavili novu vanjsku stolariju, prenamijenili i opremili postojeću kuhinju, dogradili još jedan sanitarni čvor, stavili nove keramičke pločice u unutrašnjost, stavili nove ploče na plafone, na vanjski dio zgrade smo stavili izolaciju i ožbukali, postavili smo u unutrašnjost dvije klime i centralno grijanje, na ulazni plato smo isto stavili keramičke podne pločice, i još toga. Dom je predan na upotrebu Općini, odnosno mještanima Šaševa te im služi za proslave rođendana, krstitki, sastanaka, a, nažalost, i karmina – rekao je načelnik općine Čađavica Mirko Rončević.

IMG 0405

Ukupna vrijednost radova iznosila je oko 530.000 kuna. Radove je sufinanciralo Ministarstvo regionalnog razvoja s 215.000 kuna, a ostalo su sredstva iz proračuna Općine Čađavica.

(www.icv.hr, adf, foto: D. Fišli)

IMG 0403

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content