Ovoga vikenda na Adventu u Našicama očekuje vas koncert ZSA ZSA te Vokalnog sastava Akvarel i benda Zlatne Strune

I ove godine u organizaciji grada Našice i Turističke zajednice održava se manifestacija Advent u Našicama.

Tako danas (petak) u 18 sati povedite najmlađe na radionicu za djecu i mlade „Motivi Vukojevačkih starceva u božićnom duhu“ u organizaciji HKD „Vukojevci“. Nakon toga u 19 sati u Dječjem kutku najmlađe očekuje Božićna bajkaonica i radionica u organizaciji Udruge mladih „INFO“ Našice i HNKČ Našice. Također u 20 sati održat će se predstava za djecu pod nazivom „Oprosti za Božić“ u izvedbi Gradskog kazališta Joza Ivakić iz Vinkovaca.

Za sve one željne dobre glazbe u 21 sat očekuje vas koncert ZSA ZSA te tako možete uživati u njenim pjesmama poput „Ova ljubav“, „Pruži mi ruku“, „Sve što hoću“ te iznimno popularne pjesme koju je otpjevala sa Damirom Kedžom „Sve u meni se budi“.

Advent se nastavlja i u subotu, 4. prosinca, kada od 18 do 22 sata možete posjetiti Božićni sajam. Ispred crkve sv. Antuna Padovanskog u 19.15 sati održat će se paljenje druge adventske svijeće u organizaciji Udruge DarNa.

Kazališe La La Land u 19 sati pripremilo je kazališnu predstavu za djecu pod nazivom „Christmas bubbles show“. Nakon kazališne predstave u 20 sati očekuje vas glazbeni nastup Vokalnog sastava Akvarel, a od 21.30 sat nastup benda Zlatne Strune.

(www.icv.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content