Pobjednice Studentskog startupa, Sara Patricia Rozman i Matea Barnaki, donirale Socijalnu samoposlugu “Djelo ljubavi”

Danas (srijeda) je Gradsko društvo Crvenog križa Virovitica primilo donaciju prehrambenih proizvoda i higijenskih potrepština od pobjednica ovogodišnjeg “Studenskog startup inkubatora” Sare Patricie Rozman i Mateje Barnaki.  

One su svojom poslovnom idejom “Express print” oduševile stručni žiri i zasluženo osvojile prvo mjesto u kategoriji studentskih poslovnih ideja, te osvojile nagradu od 50.000 kuna. Cjelokupni projekt realiziran je od strane Veleučilišta u Virovitici, Virovitičko-podravske županije te Mreže poduzetničkih inkubatora VPŽ.

– S obzirom da su Sara Patricia i Matea u ovoj godini odradile po 160 sati stručne prakse pod mentorstvom koordinatora djelatnosti u Gradskom društvu Crvenog križa Virovitica, Nikole Slavića, te na taj način upoznale i rad Socijalne samoposluge, odlučile su od prikupljenih donacija za usluge printanja kupiti namirnice i higijenske potrepštine na čemu im se od srca zahvaljujemo i radujemo budućoj suradnji- poručili su iz Gradskog društva Crvenog križa Virovitica.

(www.icv.hr, GDCK Virovitica)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content