2. NL ISTOK U-15 Pitomača s Daruvarom vodi borbu za drugo mjesto, a imaju i najboljeg strijelca lige: Karlo Filjak u devet kola postigao 22 pogotka

I kod uzrasta U-15 odigrano je prvih devet kola ovogodišnjeg natjecanja. Najuspješniji u prvom dijelu sezone bio je Graničar koji je upisao svih devet pobjeda te s maksimalnim učinkom očekuje nastavak prvenstva. Na drugo mjesto smjestio se Daruvar s 21 bodom, a isto toliko ima i trećeplasirana Pitomača koja je ujedno najbolje plasirana momčad s područja VPŽ. Četvrta pozicija pripala je No Limit TVIN-u s 16 bodova, jedan manje ima petoplasirani Voćin, dok je na šestom mjestu Slatina s okruglih 10 bodova. Od četiri kluba na dnu tablice tri su s našeg područja, Bratstvo (9) na sedmom, Suhopolje (6) na devetom i Papuk (0) na posljednjem desetom mjestu, dok se između njih smjestio Podravac (8) iz Virja na osmom mjestu.

Pitomača ima i najboljeg ligaškog strijelca, njegovo ime je Karlo Filjak, a u devet kola postigao je 22 pogotka, deset više od prvog pratitelja Gorana Flanjaka iz Daruvara. Đurđevčani Ivano Ferenčić i Dominik Vranić postigli su po 11 zgoditaka, dok krug petorice najboljih zatvara Filjakov suigrač, Leon Jelušić, koji je mrežu zatresao deset puta.

2. NL ISTOK U 15

(www.icv.hr, mra)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content