3. HNL SJEVER Orahovčani odradili prvi trening, Pavličić igračima: Bez obzira na situaciju, budite sportaši i odgovorni ljudi

Novi trener orahovačkog trećeligaša Papuka, Dražen Pavličić, poveo je svoju momčad na prvi od ukupno 22 treninga koliko ih čeka do početka prvenstva, točnije nastavka sezone 3. HNL Sjever.

Trening je počeo uvodnim obraćanjem trenera svojim igračima.

-Momci, prije svega od vas tražim dvije stvari, a to su poštovanje prema suigračima, upravi kluba i meni kao treneru te pošteno i korektno ponašanje bez obzira kakva se situacija dogodi, a bit će tu i poraza, teških utakmica, lošeg dana ili bilo što drugo. Moramo biti kao jedno, podržavati jedni druge i biti sportaši te odgovorni ljudi. Druga važna stvar je odnos prema radu, vjerujem da ste vi karakterni i odlični igrači i ljudi i želim da to dokažete u svlačionici, na treningu i utakmicama – rekao je Pavličić te predstavio plan rada na treninzima:

Papuk prvi trening 1

-Pokušat ćemo biti raznovrsni, na početku ćemo treninge bazirati na provjeri tjelesne spreme, a vrlo brzo zatim kreće rad s loptom. Vjerujem da ćemo zajedno sve odraditi na visokom nivou i potpuno spremni ući u nastavak sezone – zaključio je Pavličić.

(www.icv.hr, vg)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content