EP 2022. Uoči dvoboja protiv Srbije reprezentaciji se priključio Marin Jelinić iz NEXE-a, Horvat: Ovu utakmicu moramo dobiti

Nakon poraza u uvodnoj utakmici s Francuskom, pred hrvatskim rukometašima je ogled sa Srbijom koji odlučuje o daljnjem tijeku natjecanja. Izbornik Hrvoje Horvat reprezentaciji je priključio igrača našičkog NEXE-a Marina Jelinića, a sastav momčadi, koja će istrčati u subotu 15. siječnja u 20:30 minuta na teren Pick Arene u Szegedu, odlučit će u posljednji trenutak.

U sastavu sigurno neće biti jedenog od ključnih obrambenih igrača Davida Mandića koji je nakon plavog kartona u utakmici s Francuskom kažnjen jednom utakmicom suspenzije.

U srpskom sastavu igra niz kvalitetnih igrača, pa će utakmica biti sve samo ne laka, a takvom je vidi i izbornik Horvat.

– Uoči prvenstva znali smo da je susret sa Srbijom utakmica odluke. To je utakmica koju moramo dobiti. Više će odlučivati nerukometni dio, tko će se uspjeti bolje pripremiti, tko će biti psihički stabilniji i mirniji. Mi radim sve da budemo pravi, a samo će najhrabriji moći igrati i dat svoj maksimum- susret je najavio hrvatski izbornik Hrvoje Horvat

Očekuje se puna dvorana hrvatskih i srpskih navijača, a svi ostali će je moći gledati na kanalu RTL.

(www.icv.hr, mš, foto: screenshot, youtube, Rk NEXE)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content