KINO PARK Ovog vikenda pogledajte “Ulicu noćnih mora” i “Moja čudovišna obitelj 2”

Ovog vikenda Kino Park donosi vam dvije zanimljive projekcije. U subotu, 29. siječnja, u 19 sati na rasporedu je kriminalistička akcija “Ulica noćnih mora”, a u nedjelju, 30. siječnja, u 17 sati možete pogledati animirani film “Moja čudovišna obitelj 2” sinkroniziran na hrvatski.

ULICA NOĆNIH MORA

Izvorno ime: Nightmare Alley
Redatelj: Guillermo del Toro
Žanr: akcija, drama, kriminalistički
Uloge: Bradley Cooper, Cate Blanchett, Toni Collette, Willem Dafoe, Rooney Mara
Trajanje filma: 139 min
Godina: 2021
Država: SAD
Sadržaj filma: Mračna priča prati ambicioznog putujućeg mentalista koji ima talent manipulacije ljudima kroz nekoliko dobro odabranih riječi. U vjeri da će sam postići svjetski uspjeh, upušta se u vezu s dr. Lilith Ritter, psihijatricom koja je još opasnija od njega. Stvari tada postaju sve čudnije.
 
 

 

MOJA ČUDOVIŠNA OBITELJ 2 – SINK

Izvorno ime: Happy Family 2
Redatelj: Holger Tappe
Žanr: animirani
Uloge:
Trajanje filma: 103 min
Godina: 2021
Država: Njemačka, Velika Britanija
Sadržaj filma: Godinu dana nakon njihove čudovišne avanture, obitelj Wishbone ponovno živi svojim normalnim, ljudskim životima, koji su ispunjeni svim uobičajenim svađama, stresovima i svakodnevnim ludilom koje obiteljski život nosi. Iznenadni susret s Milom Starr označava početak nove avanture zbog koje svi njihovi normalni problemi nestaju. Kako bi oslobodili Babu Jagu i Renfielda iz kandži Lovca na čudovišta, obitelj Wishbone se ponovno pretvara u vampira, Frankensteinovo čudovište, mumiju i vukodlaka. Zajedno sa svoja tri kućna ljubimca, naša obitelj ponovno proputuje cijeli svijet kako bi spasila svoje prijatelje, stekla nova čudovišna poznanstva i konačno shvatila da Nitko nije savršen – i kako čak i oni s manama mogu pronaći sreću.

 

(Kino Park)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content