KRVAVI OBRAČUN Grupa mladića potukla se u centru Virovitice: Jedan nožem uboden u trbuh i prsa

Izlazak u noći sa srijede na četvrtak (6. siječnja) gotovo je kobno završio za jednog mladića. Naime, u jutarnjim satima u centru grada, na parkiralištu kod “gljiva” izbila je tučnjava u kojoj je jedan od sudionika izboden nožem. PU virovitičko-podravska potvrdila je da je došlo do narušavanja javnog reda i mira u kojem je sudjelovalo šest osoba. 

– Prvo su se verbalno sukobili, vrijeđajući se raznim pogrdnim riječima, a potom i fizički, zadavši si više udaraca rukama i nogama po glavi i tijelu. Nadalje je utvrđeno da je prilikom fizičkog sukoba između dvije osobe, u jednom trenutku počinitelj izvadio nož dužine oštrice oko 7 cm, kojeg je držao u desnoj ruci te zamahivanjem prema oštećenom, s namjerom da ga teže ozlijedi, zadao mu dva uboda u predjelu prsnog koša i trbuha – rekli su iz policije te dodaju da je ozlijeđenom pružena liječnička pomoć u OB Virovitica.

– Nad počiniteljem su policijskom intervencijom uporabljena sredstva prisile te je uhićen zbog postojanja osnova sumnje da je počinio kazneno djelo nanošenja teške tjelesne ozljede. Protiv počinitelja slijedi kaznena prijava, dok protiv ostalih sudionika događaja slijedi optužni prijedlog zbog počinjenog prekršaja iz čl. 6 Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira – kažu iz PU virovitičko-podravske. 

(www.icv.hr)

20220106 093401 Fotor

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content