Mladi virovitički stolnoteniski ‘as’ Teo Lorenzo Radović prvak regije: STK Virovitica srebrna u ekipnoj konkurenciji

U nedjelju, 16. siječnja, u Slavonskom Brodu održano je stolnotenisko prvenstvo Regije Slavonija Zapad za mlađe juniore u pojedinačnoj i ekipnoj konkurenciji. Organizator natjecanja koje je održano u sportskoj dvorani Vijuš, bio je STK Slavonski Brod.

Na prvenstvu su nastupili i stolnotenisači STK Virovitice. Iako nisu bili u kompletnom sastavu, u ekipnom dijelu ostvarili su odličan rezultat i osvojili drugo mjesto. Nakon ekipnog, odigran je i turnir u pojedinačnoj konkurenciji. Sva tri virovitička mlada stolnotenisača našla su se u ždrijebu.

Odličnu igru pružio je najmlađi igrač STK Virovitice, Karlo Korać i na iznenađenje mnogih stigao do četvrtfinala. Plasman među osam najboljih ostvario je i razigrani Luka Ljulj. Prvi virovitički reket Teo Lorenzo Radović, nakon pobjede u četvrtfinalu, s glatkih 3:0 plasirao se u polufinale gdje ga je dočekao prvi nositelj turnira (Bošnjaković). Radović je ponovno sjajnom igrom odnio pobjedu 3:0 i ostvario plasman u finale.

U finalnom meču, Virovitičanin je nastavio u istom ritmu i bez izgubljenog seta (3:0) svladao domaćeg predstavnika, što mu je u konačnici donijelo prvo mjesto, zlatnu medalju i laskavu titulu prvaka regije.

STK 2 1

Ovaj rezultat je još veći kad se uzme u obzir da su virovitički kadeti nastupili u kategoriji mlađih juniora. Treba još napomenuti da je Radović odradio ogroman posao te ostvario ukupno 11 pobjeda i stopostotni učinak u ekipnom i pojedinačnom dijelu natjecanja.

Igrače su vodili Berigoj Zdjelar i Miroslav Radović.

(www.icv.hr, ts)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content