Oružana pljačka mjenjačnice u Osijeku usred bijela dana: Pištoljem prijetio djelatnici i zaštitaru, policija ga ubrzo uhitila

- PROMO -

Iz osječke policije izvijestili su danas (četvrtak) o oružanoj pljački mjenjačnice u Osijeku.
Kako stoji u priopćenju, oko 11 sati, 36-godišnji hrvatski državljanin obratio se djelatnici mjenjačnice u trgovačkom centru u Osijeku te zatražio promjenu većeg novčanog iznosa unutar prostorije mjenjačnice.

Nakon što ga je djelatnica pustila u unutrašnjost mjenjačnice i priredila novac za zamjenu, 36-godišnjak je zaprijetio djelatnici vatrenim oružjem te ukrao veću količinu novca kojeg je stavio u ruksak i krenuo bježati.

U bijegu s ukradenim novcem, razbojnika je pokušala spriječiti djelatnica mjenjačnice i zaštitar koji se našao u blizini mjenjačnice, ali je počinitelj odgurnuo djelatnicu i zaštitara te pobjegao s ukradenim novcem.

Brzom intervencijom policijskih službenika, razbojnik je pronađen u blizini mjesta događaja s ukradenim novcem i vatrenim oružjem te je uhićen i doveden u prostorije Policijske uprave osječko-baranjske na kriminalističko istraživanje.

(www.icv.hr, tj)

Povezane vijesti

Skip to content