Patrik Turković i Josip Vuzem pojačali MNK Slatinu: Ovog vikenda nastavak sezone 2. HMNL Istok, prvi ispit na domaćem ‘parketu’

Ovog vikenda počinje drugi dio natjecanja 2. HMNL Istok, a s obzirom na velik broj ozlijeđenih igrača, uprava slatinskog malonogometnog kluba ‘zasukala je rukave’ i krenula u potragu za pojačanjima.

Svoj potpis ‘žuto-plavima’ prvi je dao talentirani mladi orahovački igrač Patrik Turković.

-Mladi Patrik brz je, kvalitetan i okretan igrač, koji pokriva velik dio terena, uz dobro čitanje igre i sjajnu tehniku sigurno će nam puno pomoći u nastavku sezone. Ima iskustvo igranja drugoligaškog futsala jer je već igrao za Malonogometne klubove Brod i Našice. Uz sve to, još je vrlo mlad i sigurno će kroz treninge i jake utakmice 2. HMNL Istok dodatno napredovati. Već sad se veselimo njegovim partijama u našem dresu – kažu iz MNK Slatine.

Nakon Turkovića, klubu je pristupio i iskusni vratar Josip Vuzem.

-Josip ima iskustvo drugoligaškog i prvoligaškog futsala jer je još kao srednjoškolac u Zagrebu branio u kadetima, juniorima, ali i seniorima MNK Nacional Gimke. Isto tako, iskazao se na puno malonogometnih turnira na kojima je redovito bio jedan od najboljih vratara i pravi je trenutak da se okuša i u drugoligaškom futsalu Regije Istok. Krase ga odličan refleks, velika borbenost i požrtvovnost na terenu, a on i naš trenutni vratar Dominik Nikšić podijelit će minutažu na utakmicama u nastavku seniorske sezone – zadovoljni obavljenim transferom na vratarskoj poziciji, naglasili su iz uprave MNK Slatina.

Slatinske ‘haklere’ u nastavku očekuje šest domaćih i četiri gostujuće utakmice. Prvu utakmicu odradit će ovog vikenda na svom terenu, točnije u nedjelju, 23. siječnja kad im u goste dolazi ekipa Nove Gradiške. Utakmica je na rasporedu u 18:30.

Glavni cilj drugog dijela sezone je, naravno, skupiti što više bodova i poboljšati plasman na ligaškoj ljestvici. Podsjetimo, Slatinčani su prvi dio natjecanja završili na 7. mjestu s 12 osvojenih bodova. Vodeća momčad 2. HMNL Istok je Osijek Kelme, koja na svom kontu ima 26 bodova.

(www.icv.hr, ts)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content