U Kinu Pitomača produženi vikend: Čekaju vas četiri projekcije

U prvome tjednu nove 2022. godine očekuje nas produženi vikend, a s tim u Kinu Pitomača održat će se čak četiri projekcije za redom.

Tako u četvrtak, 6. siječnja, na blagdan Tri kralja u 17 sati očekuje vas animirani film „Obitelj Addams 2“ sinkroniziran na hrvatski jezik. U petak, 7. siječanja, od 19 sati očekuje vas dugo iščekivani horor „Noć Vještica Ubija“. Subota, 8. siječanj, od 19 sati rezervirana je akcijski film „Ledena cesta“. Za kraj produženog vikenda, u nedjelju s početkom u 17 sati povedite malce na projekciju animiranog filma “Mali Šef: obiteljski posao” sinkroniziran na hrvatski.

OBITELJ ADDAMS 2 (2021)

Sadržaj filma: U novom nastavku priče obitelj Addams je prihvaćena od strane svojih sugrađana i žive sretno iznad močvare. Pugsley i Wednesday su u godinama kada je djeci zadnja stvar na pameti družiti se s svojom roditeljima, no Gomez ima rješenje – obitelj Addams odlazi na obiteljski odmor.

 

NOĆ VJEŠTICA UBIJA (2021)

Sadržaj filma: Prošle su tek minute nakon što su Laurie Strode (Curtis), njezina kćer Karen (Judy Greer) i unuka Allyson (Andi Matichak) ostavile Michaela Myersa zatvorenog u Laurienom gorućem podrumu. Laurie je odvedena u bolnicu s po život opasnim ozljedama, misleći da je napokon ubila maskirano čudovište koje ju muči cijelog života. No, Michael se uspije osloboditi iz Lauriene zamke i nastavlja svoj krvavi pohod. Laurie se usprkos ozljedama priprema obraniti od Myersa te inspirira cijeli Haddonfield da se zajedno suprostave ovom nezaustavljivom čudovištu. Laurie, njezina kćer i unuka udruže se sa žrtvama Myersovog prvog pohoda i odluče preuzeti stvar u svoje ruke, uloviti Michaela Myersa i završiti svoju borbu s njim jednom zauvijek.

 

LEDENA CESTA (2021)

Sadržaj filma: Nakon nesreće u udaljenom rudniku dijamanata na sjeveru Kanade, vozač kamiona na ledu pokreće nemoguću misiju spašavanja koja će ih voditi oceanima leda, sve u nadi kako će stići na vrijeme i spasiti zatrpane radnike.

 

MALI ŠEF: OBITELJSKI POSAO (2021)

Sadržaj filma: U nastavku DreamWorks-ove hit animirane komedije, braća Templeton – Tim i njegov mlađi brat Ted – odrasli su ljudi te su se udaljili jedan od drugoga. Tim je oženjen, postao je otac i prava kućanica. Ted je šef u velikom investicijskom fondu. U njihov život ulazi novi Mali šef s revolucionarnim I can stavom koji će ih ponovo spojiti i pokrenuti novi obiteljski posao. Tim i njegova žena, Carol koja je šef u kući, žive u predgrađu sa super pametnom sedmogodišnjom kćerkom Tabithom i pre slatkom bebom Tinom Tabitha, koja je prva u svom razredu na Acorn Centru za obrazovanje mladih, idealizira ujaka Teda i želi postati kao on, ali Tim se boji da radi previše te da će izgubiti normalno djetinjstvo i odrastanje. Kada Tina otkriva da je u biti tajni agent za BabyCorp na misiji otkrivanja mračnih tajni iza Tabithine škole i njezinog mističnog osnivača Dr. Erwina Armstronga, obitelj Templeton se ujedinjuje na neočekivani način, te ponovo shvaća smisao prave obitelji i onoga što je u životu važno.

(www.icv.hr, ib)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content