VIDEO Još jedna odlična rock večer u orahovačkom Bluesu: Marko Osmanović i Juraj Šargač razgalili orahovačka rock srca

Blues i dalje nastavlja oživljavati orahovačku rock scenu. Nakon mladih domaćih nada, još jedan petak donio je novi vrhunski rock nastup ovoga puta provjerenih majstora rocka, gitare i pjesme. Odlični dvojac daruvarske Cote G4, sjajni Marko Osmanović, nekadašnji frontmen legendarnih Divljih jagoda, uz pomoć vrhunskog gitarista Juraja Šargača, definitivno su razgalili orahovačka rock srca koja ih nisu puštala iz Bluesa. Na početku koncerta Marko je ispričao svog kolegu s kojim inače nastupa na akustičnim večerima, Dinka Likara.

– Dinko nažalost večeras nije mogao biti ovdje, ali šalje vam velike pozdrave. Zato je Juraj sa mnom, inače basist Cote, ali sada čete vidjeti i čuti kako čovjek svira gitaru i to je samo znak koliku kvalitetu imamo u bendu – započeo je Marko te nastavio u tonu zahvale na pozivu.

Cota G4 4

– Nekoliko sam puta nastupao u onom starom Bluesu i uvijek je atmosfera bila odlična i zato mi je sada drago da smo baš mi jedni od onih koji su otvorili novu sezonu u novom Bluesu. Hvala Crnom i ekipi na pozivu i veliko hvala veličanstvenoj publici koji nas je još više podigla. U Orahovicu i Blues definitivno dolazimo vrlo skoro – zaključio je Marko Osmanović koji je uz Juraja bravurozno izveo niz starih i novih domaćih i stranih rock hitova, od onih žestokih to predivnih balada.

– Nadaleko i naširoko je poznato kakvi su vrhunski glazbenici ovi dečki. Početak koncerta obilježili su s nekoliko lakših pjesama, a poslije je krenulo zagrijavanje atmosfere. Pri samom kraju je bila doslovno ludnica, Blues se do kraja napunio, svi smo zajedno pjevali s Markom i Jurajem, a puno govori činjenica kada su dečki zahvalili i krenuli zaključiti koncert, publika ih je gromoglasnim pljeskom i onim poznatim povikom ”hoćemo još” nekoliko puta vraćala za instrumente jer nitko nije želio kraj. Vraćamo rock scenu u našu lijepu Orahovicu i to nam je posebno drago jer Orahovica je uvijek bila grad rocka – rekao je vlasnik Bluesa Vlado Grgić Crni. Jedan od poznatih domaćih orahovačkih svirača, gitarista Davor Jeger također je uživao.

Cota G4 3

– Poznam Marka i njegovu ekipu već duže vrijeme i redovno sam na njihovim nastupima, ne samo u Orahovici, već i dalje. Dečki su stvarno vrh, napravili su odličan štimung i pokazali koliko ovaj grad i okolica vole ovu vrstu glazbe i da ovakvu atmosferu može napraviti samo dobri stari rock and roll – zaključio je Jeger. Za idući petak najavljen je novi rock nastup, a Vlado Grgić i ekipa još nisu htjeli otkriti o kome se radi, ali kažu kako jamče novo rock ludilo u Bluesu.

(www.icv.hr, vg, Foto i video: V. Grgurić)

 

- PROMO -

 

 

Povezane vijesti

Skip to content