3. HNL SJEVER Virovitica sa šest novih igrača u nastavak sezone: Ove subote na Vegešku stiže Podravina iz Ludbrega

Jesenski dio natjecanja u 3. hrvatskoj ligi Sjever nogometaši Virovitice završili su na posljednjem, 12. mjestu na tablici sa samo četiri osvojena boda. U nastavku sezone cilj je osigurati mjesto koje osigurava opstanak u sadašnjem rangu. Kako bi trener Krešimir Crvenka to mogao realizirati, uprava kluba se potrudila da mu pojača igrački kadar. U klub je došlo šest novih igrača.

Valentino Pintarić dolazi iz Omladinca iz Korije, a do sada je, osim za Omladinac, igrao za Viroviticu, Pitomaču, Bilogoru 1947. iz Špišić Bukovice, Croatiju iz Grabrovnice i Viroviticu. Već je nekim svojim ‘potezima’ u pripremnom razdoblju pokazao da će se na njega moći itekako računati.

Vratio se mladi vratar Ante Šimić koji je stigao iz zagrebačke Trešnjevke. Do sada je, osim za Viroviticu, jednu polusezonu branio za Bratstvo iz Gornjeg Bazja.

Iskusni Ivan Krznarić učvrstit će obrambene redove, ali i skok igru. Do sada je, osim za Rezovac iz kojeg dolazi, igrao za Viroviticu i Lukač 05.

Svima dobro poznati Karlo Petrinić i Janko Brlas bili su okosnica napadačke igre Graničar Bušetine u posljednjih nekoliko sezona te će sigurno povećati efikasnost virovitičkog napada.

Posljednji u nizu novih igrača je povratnik iz Bratstva iz Gornjeg Bazja, Domagoj Vučemilović – Jurić. Prve nogometne korake napravio je u Suhopolju, a zatim je deset sezona bio igrač Virovitice, čiji je posljednjih sezona bio standardni prvotimac. Lako će se uklopiti u igru sa suigračima koje dobro poznaje.

U subotu, 26. veljače u 15 sati susretima 15. kola počinje nastavak natjecanja u 3. hrvatskoj ligi Sjever.

Nogometaši Virovitice na terenu Sportskog centra Vegeška domaćini su Podravini iz Ludbrega. Prema posljednjim vijestima nema ozlijeđenih niti kažnjenih igrača, tako da će trener Crvenka imati ‘slatke brige’ prilikom sastavljanja početne jedanaestorke. Cilj je doći do prve domaće pobjede u ovogodišnjem prvenstvu, s kojom bi se uhvatio priključak s ostalim momčadima u ligi.

– U utakmicu ćemo ući s kompletnim sastavom  izuzetno furiozno s ciljem da osvojimo tri boda. Nećemo ništa kalkulirati. Ako ne pobijedimo ništa nije izgubljeno. Krajnji cilj nam je opstanak u ligi – susret je najavio Crvenka.

3. HNL SJEVER, 15. kolo – subota, 26. veljače u 15 sati

Radnik Križevci – Mladost Ždralovi
Bjelovar – Međimurje
Rudar (MS) – Polet (SmnM)
Koprivnica – Varteks Varaždin
Virovitica – Podravina Ludbreg
Podravac Virje – Papuk Orahovica

(www.icv.hr, mš, foto: M. Šolc)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content