Odlična predstava slatinskih taekwondoista u BiH: Fenomenalna Marta Šebalj osvojila dvije zlatne i jednu srebrnu medalju

Taekwondo klub Slatina jučer (subota) je ostvario sjajne rezultate na tradicionalnom, 6. kadetskom i juniorskom Bosnia Open turniru u taekwondou održanom u mjestu Vrhovska u općini Bužim. Organizator natjecanja bio je Klub borilačkih sportova “Fadil Bajrektarević – Gazija”.

Na ovom jakom međunarodnom natjecanju nastupilo je 352 natjecatelja u formama i borbama, a TKD Slatina sudjelovao je s 11 natjecatelja u 14 različitih kategorija.

Marta Šebalj osvojila je dva zlata u konkurenciji mlađih kadetkinja (-45 i +45 kilograma) i proglašena je za najbolju taekwondoisticu turnira u toj konkurenciji. Ostvarila je pet pobjeda u pet borbi. Ekipno, osvojila je srebro.

Zlato je osvojio i izvrsni Kristijan Krezner u konkurenciji kadeta do 50 kilograma.

Zlatom se ‘okitila’ i Izidora Djukić u konkurenciji mlađih kadetkinja do 30 kilograma.

Odlična je bila i Nika Špehar s tri pobjede u konkurenciji do 45 kilograma, ali i jednom pobjedom ekipno. Osvojila je tako dva srebra.

Srebro ‘zlatnog sjaja’ je uzela Tatjana Djukić. U finalnoj borbi je u potpunosti dominirala nad domaćom borkinjom, ali to sucima nije bilo dovoljno da ju proglase pobjednicom.

Srebro je uzeo Stjepan Oskomić u konkurenciji juniora do 50 kilograma.

Teuta Bišćan bila je odlična u finalu u kojem je izgubila 2:1 odlukom sudaca i to od protivnice koja ima crni pojas (Teuta ima žuti). Osvojila je tako srebrnu medalju.

Jan Hamaček je osvojio treće mjesto izgubivši borbu za finale u konkurenciji do 45 kilograma.

Treće mjesto i brončanu medalju osvojila je i Stefani Oskomić. Ekipno, osvojila je srebro.

Srebro ekipno osvojila je i Teodora Djukić.

(www.icv.hr, ts, TKD Slatina)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content