ŠPIŠIĆ BUKOVICA U srijedu, 23. veljače, otvaranje ponuda za zakup poljoprivrednog zemljišta u vlasništvu RH na području općine

U srijedu, 23. veljače, u Hrvatskom domu u Špišić Bukovici održat će se javno otvaranje pristiglih ponuda za zakup poljoprivrednog zemljišta u vlasništvu Republike Hrvatske na području općine Špišić Bukovice. Početak je predviđen u 8 sati. 

– Budući da je broj mjesta ograničen sukladno epidemiološkim mjerama, napominjemo da će otvaranju moći pristupiti samo ponuditelji ili njihovi opunomoćenici koji će to morati i dokazati valjanim dokazom.

Adresa događanja je P. Preradovića 2, Špišić Bukovica.

Mole se svi zainteresirani ponuditelji ili opunomoćenici da prilikom dolaska ponesu važeće Covid-19 potvrde ili potvrdu o obavljenom testu ne stariju od dva dana, jer bez toga im neće biti dopušten ulazak, a potvrde će kontrolirati na ulazu.

Također, svi zainteresirani ponuditelji ili opunomoćenici mole se da se pridržavaju svih važećih epidemioloških mjera – poručili su iz Povjerenstva za provođenje natječaja za zakup i prodaju poljoprivrednog zemljišta.

(www.icv.hr)

- PROMO -

 

 

Povezane vijesti

Skip to content