Udruženje klubova liječenih alkoholičara Virovitica održalo redovnu skupštinu

U utorak, 22. veljače u prostorijama Gradskog društva Crvenog križa Virovitica održana je redovna skupština Udruženja klubova liječenih alkoholičara Virovitica. Izvješća predsjednika, blagajnika i nadzornog odbora su jednoglasno prihvaćena, a svi su se složili da je protekla 2021. godina, unatoč provođenju zaštitnih mjera uslijed pandemije Covid-19, bila uspješna i da su realizirali predviđene planove i programe.

Nazočnima se obratila Ksenija Vujanović Juras, predsjednica Udruženja klubova liječenih alkoholičara Slatina, zahvalila se na dosadašnjoj suradnji te ponudila pomoć i podršku u provođenju daljnjih aktivnosti UKLA Virovitica. Informirala je nazočne o predviđenim aktivnostima UKLA Slatina kao nositelja projekta „Zajedno i mudro na putu bez ovisnosti“, a koje uključuju angažman oba udruženja i daju priliku za još bolju i kvalitetniju suradnju.

Nakon službenog djela razmijenili su informacije o aktualnoj situaciji problema ovisnosti o alkoholu koja je, prema statistikama, u stalnom porastu, ali i iskazali odlučnost da će svojim djelovanjem i daljem nastojati doprinijeti suzbijanju istog.

– UKLA Virovitica zahvaljuje Gradu Virovitici, Virovitičko-podravskoj županiji, Gradskom društvu Crvenog križa Virovitica, Centru za socijalnu skrb Virovitica, Zavodu za javno zdravstvo „Sv. Rok“ Virovitica, svim pojedincima liječenim alkoholičarima, članovima njihovih obitelji i svim ljudima dobre volje koji na bilo koji način daju podršku našem radu – kažu iz UKLA-e te ujedno poručuju da su i dalje na istom mjestu – Masarykova 6, Virovitica, II kat, kontakt mob. 098/367-439, za sve one koji iskažu interes mijenjati loše navike prekomjernog pijenja alkoholnih pića i kojima iskustvom iz prve ruke mogu ponuditi podršku i pomoć

(www.icv.hr, UKLA Virovitica)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content