1. HRL Crnoja, Kovač i Grubić iz 1234 Virovitice, Kolar iz Orahovice i Srnović iz Slatine osvojile nagradu za najbolje igračice u prošlotjednim susretima

Proteklog tjedna odigrana su nove utakmice 1. HRL za rukometašice mlađih uzrasta. O rezultatima smo već pisali, a u utorak smo doznali i kompletnu listu najboljih igračica odigranih utakmica. Naime, nakon svakog kola mlade rukometne nade zasluženo ponesu titulu igračice utakmice, a i ovog puta nagrade su otišle i igračicama iz klubova s područja Virovitičko-podravske županije.

Rukometašice 1234 Virovitice, Klara Crnoja, Nea Kovač i Evelin Grubić, svrstane su među glavne zvijezde utakmica odigranih u kategoriji U-16. Klara Crnoja i Evelin Grubić ponijele su titulu za najbolje srednje vanjske igračice, dok je Nei Kovač ista nagrada u ruke dospjela za najbolju kružnu napadačicu.

Nagrada za najbolju srednju vanjsku igračicu pripala je i Lei Kolar, rukometašici Orahovice u kategoriji do 14 godina starosti, a u istoj kategoriji za najbolju desnu vanjsku igračicu proglašena je Simona Srnović iz Slatine.

Završnica ženskih liga za mlađe uzraste polako se privodi kraju, no ostalo je još dovoljno utakmica kako bi se ovakvi rezultati ponovili.

(www.icv.hr, mra, foto: HRS)

- PROMO -

 

 

Povezane vijesti

Skip to content