2. HMNL ISTOK Dominik Bogati sa šest zgoditaka predvodio Slatinu u ‘potapanju’ nogometaša Broda

U 21. kolu 2. hrvatske malonogometne lige Istok, momčad Slatine, na svom terenu sportske dvorane Srednje škole Marka Marulića pobijedila je Brod 10:2. Prvo ime utakmice bio je Dominik Bogati, koji je postigao čak šest zgoditaka.

Prva dva zgoditka Dominik Bogati postigao je iz igre u četvrtoj i desetoj minuti. Nakon toga, domaća momčad iskoristila je akumulirane prekršaje gostujućih igrača. Dominik je dvaput bio strijelac iz kaznenih udaraca s 10 metara u 14. i 15. minuti. S rezultatom 4:0 otišlo se na odmor.

U 23. minuti gosti pogotkom Darijana Prgometa smanjuju na 4:1. Svojim petim pogotkom u 27. minuti Dominik Bogati ponovno povećava domaću prednost na četiri zgoditka. Minutu kasnije Tomislav Grbić postiže drugi zgoditak za momčad iz Slavonskog Broda.

U posljednjih sedam minuta igrači Slatine postigli su još pet zgoditaka. Strijelci su bili Ivan Stjepić (33′), Florijan Rupčić (34′ i 40′) te Dominik Bogati u 38. minuti susreta.

-Čestitke gostima na fer i korektnoj utakmici. Velike čestitke i našim dečkićima koji su u za nas posljednjoj utakmici prvenstva pružili odličnu predstavu, te uz odličnu igru upisali visoku pobjedu. Okrećemo se sada razigravanju za treće mjesto naših juniora, koje očekuju još dvije utakmice protiv vršnjaka iz Autodijelova Tokić iz Požege. Hvala svim našim navijačicama i navijačima na velikoj podršci, očekujemo vas u još većem broju iduće sezone – poručili su iz slatinskog malonogometnog kluba.

Slatina: Dominik Nikšić, Florijan Rupčić, Hrvoje Čović, Dominik Bogati, Dorian Bogati, Ivica Tropšek, Ivan Stjepić, Tomislav Vukovski, Ante Vicić, Nikola Tomić i Mateo Novaković. Trener: Nikola Miščević

(www.icv.hr, mš)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content