2. HMNL ISTOK Momčad Slatine uvjerljivo poražena od Osijeka, nekadašnjeg prvoligaša

U prvoj utakmici 20. kola 2. hrvatske malonogometne lige Istok ekipa Slatine poražena je u osječkoj sportskoj dvorani Zrinjevac od nekadašnjeg prvoligaša Osijeka 11:5.

U prvih 11 minuta susreta domaća momčad je postigla šest zgoditaka čime je praktički bilo riješeno pitanje pobjednika. Strijelci su bili po dva puta Dražen Čavar (4. i 11. minuta) i Andrej Pandurević (6. i 9 minuta), te po jednom Ivan Gelo (3. minuta) i Vitor Hugo de Lima da Silva (11. minuta). Do odlaska na odmor postignuta su još tri zgoditka. Strijelac za Osijek je bio Pavo Grgić u 18., a za Slatinu Hrvoje Čović u 17. i Boris Bihar u 18. minuti.

U drugom dijelu domaća momčad od 22. do 32. minute postiže još četiri zgoditka. Strijelci su bili Dražen Čavar u 22., 29. i 32. minuti, te Goran Dakić u 26. minuti. U posljednjih šest minuta Slatinčani su ublažili poraz golovima Borisa Bihara u 35. te Patrika Turkovića i Dominika Bogatija u 36. minuti.

U idućem kolu Slatina je domaćin momčadi Broda iz Slavonskog Broda.

Slatina: Dominik Nikšić, Milan Prlić, Dominik Bogati, Dorian Bogati, Patrik Turković, Marko Novaković, Dragan Menčik, Hrvoje Čović, Mateo Novaković, Tomislav Vukovski, Boris Bihar, Robert Bočkaj, Ivan Lukac i Nikola Tomić, trener: Nikola Miščević.

(www.icv.hr, mš)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content