2. HRL SJEVER Rukometašice 1234 Virovitice danas gostuju kod druge ekipe Osijeka

Virovitičke ”lavice” i dalje igraju bez greške. U proteklom kolu ”razmontirale” su drugu ekipu Bjelovara s čak 22 pogotka prednosti nakon isteka vremena i sve su bliže osvajanju naslova prvakinja. Današnju (subota) utakmicu trener 1234 Virovitice, Darko Grdić, najavio je kao potencijalno ”opasnu”, a protivnice virovitičkim rukometašicama bit će druga ekipa Osijeka.

Iako Grdić u današnji susret ulazi s dozom opreza, rukometašice Osijeka nisu pokazale previše u ovoj sezoni. Trenutno se nalaze na sedmom mjestu prvenstvene ljestvice s 14 osvojenih bodova iz 16 odigranih utakmica, a na ruku ”lavicama” ide i rezultat iz prvog dijela sezone kada su isti sastav na domaćem terenu ispratile s 43 pogotka u mreži.

Osječanke današnji dvoboj dočekuju u nešto lošijem raspoloženju nakon pomalo neočekivanog poraza protiv Vinkovaca, do tada posljednjeplasirane ligaške ekipe, gdje su poražene rezultatom 28:21.

Vjerujemo kako će Grdićev sastav i danas nastaviti s pobjedama, a utakmica protiv Osijeka 2, koja će se igrati u ŠD Zrinjevac, na rasporedu je u 15:30 sati.

(www.icv.hr, mra)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content