3. HNL SJEVER Pogotkom Mateja Čička Virovitica do boda na Apašu

U posljednjoj utakmici 17. kola 3. hrvatske lige Sjever nogometaši Virovitice remizirali su na koprivničkom stadionu Ivan Kušek Apaš s Koprivnicom 1:1.

Igralo se otvoreno i napadački. U 30. minuti igre gosti, koji su igrali u crnim dresovima, poveli su zgoditkom Mateja Čička. Jednanaest minuta kasnije na 1:1 poravnao je domaći igrač Luka Artuković. S tim se rezultatom otišlo na odmor.

U drugom dijelu obje momčadi propustile su nekoliko odličnih prilika za pogotke. U virovitičkim redovima domaću mrežu nisu uspjeli pogoditi Matej Čičak, Janko Brlas, Domagoj Vučemilović – Jurić i Karlo Petrinić, koji su se našli u najizglednijim prigodama. S druge strane Leo Kirin bio je nepremostiva prepreka za domaće napadače.

U 93. minuti Davor Sinjaković mogao je svladati domaćeg vratara Marka Domovića, ali nije najbolje zahvatio loptu, pa je ona završila iznad grede.

-Nakon nesretnog poraza u Ždralovima, ponovno smo došli do pozitivnog rezultata. Obje momčadi su mogle doći do tri boda, ali je susret na kraju završio remijem. Veći dio igrača dobro je odigrao ovu utakmicu, a posebno bih istakao Domagoja Vučemilovića – Jurića, koji je odlično odigrao u oba pravca – nakon utakmice nam je rekao trener Virovitice Krešimir Crvenka.

Koprivnica – Virovitica 1:1
Najbolji u virovitičkim redovima: Domagoj Vučemilović – Jurić

(www.icv.hr, mš, foto: facebook, NK Koprivnica)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content