4. LIGA BJ-KC-VT Pitomača nije uspjela ‘naplatiti’ veliku dominaciju u Čazmi, Cvetkovec im sada bježi četiri boda

Na travnjake se proteklog vikenda vratio i četvrtoligaški nogomet. Odigrani su susreti prvog proljetnog, odnosno 14. kola 4. lige Bjelovar-Koprivnica-Virovitica.

Očekivala se pobjeda nogometaša jesenskog viceprvaka Pitomače na gostovanju kod devetoplasirane Čazme, ali na kraju samo bod. Kažemo samo, jer su Presečanovi igrači dominirali cijelu utakmicu, prijetili, napadali, stvarali prigode, ali bio je to jedan od onih susreta u kojem, što god pokušali, lopta nije htjela u gol.

Startala je Pitomača u sastavu ZdelarMilošKovačŠkrinjarJantolSkokoBegovićBabićMatančićPlavšićMilinović. U nastavku su još ušli Peršić, Bošnjak i Jakupec, ali nije bilo pomaka. Imali su i domaći nekoliko solidnih šansi, ali siguran je u svim situacijama bio Hrvoje Zdelar. Konačan rezultat 0:0.

-Promašili smo previše odličnih prilika, nije nas išlo, ali to je tako u nogometu. Bez obzira na bod iz Čazme, idemo dalje, nema predaje, već idućeg vikenda igramo doma s predavačkim Dinamo i u tom se susretu želimo vratiti pobjedničkim navikama – prokomentirao je kratko trener Pitomače Ivan Presečan.

Jesenski prvak Tehničar iz Cvetkovca na svom se travnjaku protiv pretposljednjeg Graničara iz Đurđevca ‘provukao kroz iglene uši’ i uz pogodak Slavena Hlišća u 91. minuti susreta slavio s minimalnih 1:0. Cvetkovčani su tako pobjegli Pitomačanima na četiri boda zaostatka.

Čazma – Pitomača 0:0
Najbolji u redovima Pitomače: Ivan Begović

(www.icv.hr, ts, foto: ilustracija, M. Rođak)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content