4. NL BJ-KC-VT Utakmice ovih klubova uvijek su napete i pune naboja: Pitomača domaćin Dinamu iz Predavca, Presečana zanima samo ‘puni plijen’

Nakon neočekivanog remija u Čazmi (0:0) u prvom proljetnom kolu 4. lige Bjelovar – Koprivnica – Virovitica odigranom proteklog vikenda, nogometaši Pitomače već ove subote imaju ‘popravni’ ispit, kada im u goste stiže Dinamo iz Predavca.

Momčad trenera Ivana Presečana, prema posljednjim informacijama, bit će kompletna. Pitomački ‘san’ o naslovu prvaka i dalje živi. Iako je jesenski prvak Tehničar iz Cvetkovca, minimalnom pobjedom u sudačkoj nadoknadi osigurao tri boda i tako ‘pobjegao’ Pitomači na +6, ništa nije gotovo. Prvenstvo je dugo, a tog je svjestan i Presečan.

-U susretu s Čazmom smo previše promašivali. Nismo uspjeli realizirati niti jedan od brojnih zicera. Jednostavno nismo mogli terensku dominaciju okruniti pogotkom. Ništa nije gotovo, do kraja će kiksati i druge momčadi. U idućim utakmicama moramo uzimati ‘puni plijen’. Što se tiče Dinama, riječ je o odličnoj momčadi koja se dodatno pojačala za proljetni dio sezone. Na klupi gostiju je iskusni Nikola Papac koji je, vjerujem, to sve posložio kako treba. Igraju bez pritiska i tada su najopasniji. Nama je ovo prva domaća utakmica u proljetnom dijelu sezone, vjerujem da ćemo pokazati zašto smo tu gdje jesmo i zanimaju nas samo tri boda – uoči susreta rekao nam je Presečan.

Predavčani su u ‘proljeće’ startali pobjednički, ‘torpedirali’ su na svom travnjaku garešnički Garić s visokih 5:0. Na Gmanju sigurno neće zaigrati Albert Nreca, koji je skupio tri žuta kartona. Momčad stratega Nikole Papca na šestom je mjestu i za Pitomačom zaostaje čak devet bodova.

Najefikasniji domaći, ali i ligaški igrač u jesenskom dijelu prvenstva bio je Dino Milinović s 12 pogodaka. Na vrhu liste strijelaca s njim se sada izjednačio cvetkovački ‘topnik’ Slaven Hlišć. Ovo bi mu trebala biti dodatna motivacija uoči današnjeg susreta.

Lijepo vrijeme najbolja je pozivnica za dolazak velikog broja domaćih navijača na susret u kojem će nogometnu pravdu dijeliti Mario Vecko zajedno s pomoćnicima Nikolom Novakom i Dejanom Švageljom. Ulogu delegata obnašat će Nenad Horvat.

4. liga BJ-KC-VT, 15. kolo – Subota, 19. ožujka u 15.30 h

Graničar Đurđevac – Bilogora ’91 GP
Slatina – Čazma
Pitomača – Dinamo Predavac
Garić Garešnica – Suhopolje
Graničar Legrad – Ferdinandovac
Borac Imbriovec – Tehničar Cvetkovec

4. NL BJ KC VT TABLICA

(www.icv.hr, ts, foto: ilustracija, M. Rođak)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content