FOTO Borova s pet zgoditaka ‘ispratila’ goste iz Crnca: Alen Hodak zabio pa pocrvenio, Karlo Draganić s dva pogotka igrač utakmice

Nakon uvjerljivog poraza na gostovanju u Sopju kod vodeće momčadi lige, nogometaši Borove vratili su se uvjerljivim pobjedama. U 16. kolu 1. županijske lige pred svojim navijačima svladali su Crnac s visokih 5:1.

U prvom dijelu domaća momčad dominirala je terenom, ali je uspjela samo jednom svladati gostujućeg čuvara mreže Darija Najcera. Zgoditak je postigao Leo Jelovečki u 10. minuti.

U 57. minuti Alen Hodak je povećao na 2:0, a deset minuta kasnije Patrik Sudarić smanjio je na 2:1. Gosti su se ponadali da mogu doći do preokreta, ali ih je u tome onemogućio s dva svoja zgoditka Karlo Draganić. Prvi je postigao u 70. minuti, a drugi u 75. minuti, koristeći pogreške gostujuće obrane.

IMG_0207

Od 72. minute domaća momčad je igrala s deset igrača, jer je Alen Hodak zaradio crveni karton sprječavajući gostujuću priliku za zgoditak. Igrač manje, kao da je odgovarao domaćoj momčadi, koja je do kraja još jednom poentirala, a pogodak je u 80. minuti postigao prvi topnik Borove Darko Obžetić.

– Sedamdeset minuta smo lomili protivnika. Gosti su tada krenuli na sve ili ništa. Mi smo iskoristili naše kontre i polukontre. Zadovoljan sam rezultatom i pristupom utakmici. Opet smo ostali bez jednog igrača, ali ja se uvijek pripremam za to da će nam u svakom susretu nedostajati po koji od ključnih igrača – nakon utakmice izjavio nam je trener Borove Stipe Rebić.

IMG_0251

Gostujući trener bio je razočaran pristupom svojih igrača.

-Loše smo ušli u utakmicu, ‘curili’ smo cijeli prvi dio. Napravili smo previše individualnih pogrešaka. Obrana nam je bila katastrofalna. Za nas je sada svaka utakmica kvalifikacijska. Moramo se vaditi već iduće kolo u susretu s Gradinom – rezigniran je bio trener Crnca Darko Krsnik.

Borova – Crnac 5:1
Igrač utakmice: Karlo Draganić

(www.icv.hr, mš, foto: M. Šolc)

no images were found

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content