FOTO Kakva utakmica Mateja Dorinke i Goroslava Rukavine! Četekovčani s četiri pogotka ovog dvojca odnijeli ‘puni plijen’ iz Podgorja

U 15. kolu 1. županijske nogometne lige, u virovitičkom prigradskom naselju Podgorju sastale su se dvije momčadi koje su prije sedam dana došle do ‘punog plijena’, domaće Podgorje i Dinamo iz Četekovca.

U prvom dijelu jak vjetar išao je na ruku gostima iz Četekovca. U 10. minuti Matej Dorinka šutem s 18 metara iz slobodnog udarca pogodio je okvir domaćih vrata. Pet minuta kasnije gostujući vratar Josip Troha uspješno je intervenirao ispred Matie Horvata. Još jedan ozbiljan gostujući napad u 20. minuti ‘ukrotio’ je domaći vratar Filip Buđak obranivši udarac Goroslava Rukavine, a nekoliko minuta kasnije gostujući obrambeni igrači na samoj gol crti zaustavili su još jedan udarac Matie Horvata.

Gostima se otvorilo u 32. minuti susreta kada Goroslav Rukavina prodire s desnog boka u domaći kazneni prostor i loptu bez većih problema ubacuje u mrežu. Tri minute prije odlaska na odmor Matej Dorinka udvostručuje gostujuću prednost.

IMG_9629

U drugom dijelu domaća momčad pokušala je iskoristiti ‘prednost vjetra’. U dva navrata ozbiljno su pritisnuli goste u njihov kazneni prostor, ali bez konkretnog rezultata.
Gosti su i dalje prijetili iz ubojitih kontri. Dorinka je u 75. još jednom ozbiljno uzdrmao okvir domaćih vrata.

U sam ‘smiraj’ utakmice gostujući nogometaši s dva zgoditka potvrdili su svoju pobjedu. Strijelci su bili Goroslav Rukavina u 81. i Matej Dorinka u 84. minuti.

-Gosti su iz dvije kontre postigli dva zgoditka. To je na kraju prevagnulo cijelu utakmicu. U drugom dijelu smo malo riskirali, ali nismo bili pravi. Ušli smo nervozno s puno svađe i međusobnog pregovaranja. Gosti su nas u vezi doslovno razvalili. Smatram da je Dinamo zaslužio i bolje mjesto na tablici nego što trenutno zauzima. Mi se moramo smiriti i skupiti glave. Iduće nedjelje putujemo u Čačince i bod bi za nas u toj utakmici bio veliki uspjeh – susret je rezimirao trener Podgorja Vladimir Antunović.

Podgorje – Dinamo Četekovac 0:4
Igrač utakmice: Matej Dorinka

(www.icv.hr, mš, foto: M. Šolc)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content