FOTO U Rezovcu tri atraktivna zgoditka i niz prilika: Godeč Slogu načeo ‘bombom’, Ciglar zabio ‘škaricama’, prošlosezonski prvak još jednom ostao bez bodova

Nogometaši Rezovca nastavili su sve boljim igrama ovog proljeća. Nakon uvjerljive pobjede nad Gradinom i ‘nesretnog’ poraza na gostovanju u Voćinu, svladali su u 16. kolu 1. županijske lige prošlosezonske prvake Slogu iz Zdenaca.

Od početka se igralo otvoreno i napadački, ali bez izrazitijih prilika za zgoditke. Prvu ozbiljniju priliku iskoristio je domaći napadač Dario Godeč. Oslobodio se ‘pratnje’ i odličnim udarcem svladao gostujućeg čuvara mreže Petra Čiša.

IMG_0181

U nastavak susreta gosti startaju otvorenije ne bi li brzo izjednačili rezultat. U 25. minuti Marko Doppler odlično je obranio udarac Marija Duspare, a pet minuta kasnije bio je na pravom mjestu kad je s pet metara Ivan Vuković lukavo petom pokušao pogoditi domaću mrežu. Pokušali su i domaći u nekoliko navrata, ali nije bilo prave završnice. Na odmor se otišlo s minimalnom prednošću domaće momčadi.

U drugom dijelu obje su ekipe nastavile s napadačkom igrom, ali se rezultat nije mijenjao do 79. minute, kada je Mihael Boroša neobranjivo pogodio gostujuću mrežu za 2:0.

IMG_0203

Minutu prije kraja utakmice, još jedan atraktivan potez. Gostujući trener – igrač Danijel Ciglar škaricama je pogodio domaću mrežu za konačnih 2:1.

– Nakon Voćina, gdje nismo imali sreće, ovog smo se puta ekipirali, imali smo igračku širinu. Prošlosezonskog prvaka smo shvatili ozbiljno, što je rezultiralo odličnom igrom i zasluženom pobjedom. Slijedi nam teško gostovanje u Sladojevcima, gdje ćemo također pokušati doći do pozitivnog rezultata – nakon utakmice nam je izjavio trener Rezovca Ivan Ćavar.

Rezovac – Sloga Zdenci 2:1
Igrač utakmice: Dario Godeč

(www.icv.hr, mš, foto: M. Šolc)

no images were found

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content