Ivica Pavin i dalje predsjednik TO UHDDR Bakić: Na godišnjoj skupštini uručene zahvalnice zaslužnima za rad udruge

Temeljni ogranak Udruge hrvatskih dragovoljaca Domovinskog rata Bakić jučer (nedjelja) je održao redovnu godišnju izvještajnu skupštinu, a koja je ujedno bila i izborna.

Skupština je u bakićkom vatrogasnom domu započela intoniranjem hrvatske himne i odavanjem počasti svim poginulim, umrlim i nestalim hrvatskim braniteljima minutom tišine, nakon čega je predsjednik Pavin pozdravio sve nazočne članove, goste i predstavnike medija.

Poslije izbora Radnog predsjedništva uslijedilo je podnošenje izvješća o radu i financijskog izvješća za proteklo razdoblje, koja su jednoglasno usvojene od strane prisutnih članova. Radno predsjedništvo je potom raspustilo dosadašnje vodstvo udruge, te pozvalo članove da predlože kandidate za novo predsjedništvo. Jednoglasnim izglasavanjem je ponovo u četverogodišnjem mandatu za predsjednika izabran Ivica Pavin, za njegovog zamjenika je izabran Grahovac, tajnik je Milan Stipanić, a članovi predsjedništva su Mihael Čolak, Ivan Gorenac, Josip Antolović i Zdravko Prlić.

IMG_3440-Custom

Novi/stari predsjednik Ivica Pavin je nakon reizbora podnio nazočnima plan rada i financijski plan za 2022. godinu, a oba su izvješća jednoglasno usvojena.

Predsjednik Pavin, nakon što se članstvu zahvalio na izboru, podijelio je zahvalnice zaslužnima za rad TO UHDDR Bakić, a uslijedila je pozdravna riječ gostiju. Za riječ su se javili predstavnici i predsjednici braniteljskih i ostalih udruga i društava, te institucija, među kojima i predsjednik Županijske podružnice UHDDR VPŽ Dražen Hološi, predsjednik Gradske organizacije UHDDR grada Slatine Dragutin Radočaj, ratni zapovjednik 136. slatinske brigade stožerni brigadir Josip Černi, predsjednik ZUiČ HVIDR-a VPŽ i predsjednik Odbora za hrvatske branitelje VPŽ Mato Bubaš, pročelnik Upravnog odjela za razvoj Grada Slatine Marin Kokorić, te dopredsjednik Udruge HVIDR-a Slatina, predsjednik slatinskog Odbora za hrvatske branitelje i zamjenik gradonačelnika grada Slatine Ilija Nikolić. Svi su govornici pohvalili dosadašnji rad udruge, te naglasili kako će i dalje biti na raspolaganju predsjedniku Pavinu i članstvu.

(www.icv.hr, adf, foto: D. Fišli)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content