Kino Park: Ovog vikenda pogledajte akcijsku komediju “Izgubljeni grad” i obiteljsku avanturu “Škola čarobnih životinja”

Ovoga vikenda u virovitičkom kinu PARK pogledajte dvije nove projekcije. U subotu, 26. ožujka u 19 sati, možete pogledati akcijsku komediju “Izgubljeni grad”.

Izvorno ime: The Lost City
Redatelj: Aaron Nee, Adam Nee
Žanr: akcija, komedija
Uloge: Sandra Bullock, Channing Tatum, Daniel Radcliffe, Brad Pitt
Trajanje filma:
Godina: 2022.
Država: SAD
Sadržaj filma: Briljantna, ali povučena autorica Loretta Sage svoju je karijeru provela pišući o egzotičnim mjestima u ljubavno-pustolovnim romanima sa zgodnim modelom Alanom (koji se nalazi na koricama knjige). Tijekom turneje na kojoj s njim promovira novu knjigu, Lorettu otme ekscentrični milijarder koji se nada da će ga ona odvesti do blaga drevnog izgubljenog grada. Želeći dokazati da može biti heroj i u stvarnom životu, Alan kreće u akciju spašavanja. Ovaj nevjerojatni par se ubrzo nađe u epskoj avanturi u divljini džungle gdje će morati surađivati kako bi preživjeli i pronašli drevno blago prije nego se zauvijek izgubi.

A u nedjelju, 27. ožujka, pogledajte obiteljsku avanturu sinkroniziranu na hrvatski “Škola čarobnih životinja”.

Izvorno ime:
The School of Magical Animals
Redatelj: Gregor Schnitzler
Žanr: avantura, obiteljski
Uloge: Rina Zoja Radmilov, Noa Zelenko, Nikola Nedić, Marko Ožbolt, Jadranka Krištof
Trajanje filma: 93 min
Godina: 2021.
Država: Njemačka
Sadržaj filma: Škola čarobnih životinja šarena je vesela akcijska pustolovina prema istoimenoj knjizi nagrađivane dječje autorice Margit Auer o neobičnoj školi u kojoj djeca dobivaju čarobnu životinju za prijatelja. Priča prati novu djevojku u gradu – Idu (Emilia Maier). Ida se morala doseliti u novi grad i sada je učenica škole Winterstein. Teško joj je u novom razredu i ne uspijeva sklopiti prijateljstva, pa joj na prvi dan škole pripadne mjesto uz autsajdera Bennija (Leonard Conrads). Jednog dana njezina učiteljica upoznaje djecu s Mortimerom Morrisonom, koji putuje svijetom tražeći “čarobne životinje”. Svaka od ovih životinja je predodređena da postane srodna duša jednom od učenika. Od svih njih, pridošlica Ida i autsajder Benni prvi su u razredu koji dobiju čarobne prijatelje. Otad Benni uz sebe ima drevnu, mudru kornjaču Henriettu, a Ida ima lukavu lisicu Rabbat. Nova učenica Ida ubrzo će postati zvijezda razreda, a kada u školi počnu nestajati razni predmeti, djeca i čarobne životinje morat će se udružiti kako bi riješili misterij školskog lopova.

(www.icv.hr, Kino Park)

 
- PROMO -

 

 

Povezane vijesti

Skip to content