KINO PARK Ovog vikenda pogledajte impresivnu filmsku priču o popularnom superjunaku Batmanu i animirani film “Crvena panda”

Ovog vikenda Kino Park donosi vam dvije zanimljive projekcije. U subotu, 12. ožujka, u 19 sati na rasporedu je akcijski film “The Batman”, a u nedjelju, 13. ožujka, u 17 sati možete pogledati animirani film “Crvena panda” sinkroniziran na hrvatski.

THE BATMAN

Izvorno ime: The Batman

Redatelj: Matt Reeves

Žanr: akcija

Uloge: Robert Pattinson, Zoë Kravitz, Paul Dano, Jeffrey Wright, Peter Sarsgaard

Trajanje filma: 176 min

Godina: 2022.

Država: SAD

Sadržaj filma: Nakon godina lutanja ulicama Gothama, i sa tek nekoliko pouzdanih saveznika – usamljeni osvetnik postaje jedino utjelovljenje pravde među svojim sugrađanima. Kada Gothamovu elitu napadne sadistički ubojica, niz zagonetnih tragova vodi najvećeg istražitelja podzemlja u najmračniju avanturu do sada.

CRVENA PANDA – SINK

Izvorno ime: Turning Red

Žanr: animirani

Godina: 2022.

Država: SAD

Sadržaj filma: Novi animirani film u središtu radnje ima tinejdžericu Mei Lee koja se pretvara u ogromnu crvenu pandu kada je pod stresom ili kada je jako uzbuđena (što je gotovo stalno). I kao da promjene u njezinim interesima, odnosima i tijelu nisu dovoljne, njezina pretjerano zaštitnički nastrojena, ako ne i pomalo nadmoćna majka Ming, nikad nije daleko od svoje kćeri – zapravo dosta nezgodna stvar za svakog tinejdžera.

(Kino Park)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content