Lea Maričić, bivša nogometašica orahovačkog Papuka, dvostruki strijelac za ŽNK Osijek u pobjedi protiv Spartaka

U okviru zimskih priprema za proljetni dio sezone, pionirke Ženskog nogometnog kluba Osijek odigrale su proteklog vikenda međunarodnu pripremnu utakmicu protiv Spartaka iz Subotice, a u sastavu se, već standardno, našla i bivša nogometašica orahovačkog Papuka, Lea Maričić.

Lea je Papuk napustila 2019. godine kada se priključila ”zečicama”, a i tamo je nastavila briljirati na nogometnom terenu. U visokoj pobjedi ekipe Vanje Kovača, koja je gošće iz Srbije ispratila rezultatom 7:0, Maričić se u listu strijelaca upisala dva puta.

Lea je odlično odradila i jesenski dio sezone u 1. hrvatskoj nogometnoj ligi za žene u pionirskom uzrastu, a u 11 odigranih kola postigla je respektabilnih šest pogodaka.

ŽNK Osijek uoči nastavka sezone dijeli prvo mjesto s ekipom Agrama. Oba sastava imaju po 30 osvojenih bodova, no zbog nešto bolje gol razlike nogometašice Agrama prezimile su na prvom mjestu.

Upravo će ove dvije ekipe međusobnim ogledom ”otvoriti” proljetni dio natjecanja, a izuzetno zanimljiv susret između Osijeka i Agrama na rasporedu je 12. ožujka.

(www.icv.hr, mra, foto: facebook, ŽNK Osijek)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content