Nove tri svjetske medalje za orahovačkog proizvođača jakih alkoholnih pića: Dva svjetska zlata i srebro za Destileriju Kostelac stigla iz Japana

Sada je potpuno jasno, u Orahovici se proizvode ponajbolji svjetski likeri, ginovi i ostala jaka alkoholna pića. Nagrade i potvrde se nižu za vrhunsku Destileriju Kostelac, a posebna velika svjetska priznanja stigla su ni manje ni više nego iz Japana. Naime, u zemlji izlazećeg sunca održano je prestižno svjetsko natjecanje Japan Awards gdje je Destilerija Kostelac osvojila dva zlata i srebro, zlato je pripalo već svjetski priznatom Mountain Creek Lady’s Choice ginu te likeru od višnje dok je srebro osvojio Mountain Creek London dry gin.

– Sve je zapravo krenula s osvojenom nagradom na WORLD GIN AWARDS u Londonu jer kada se jednom pojaviš svi te traže. Tako smo dobili ponudu iz Japana da se prijavimo, to smo i učinili i eto, upalilo je. Ovo je veliko priznanje za nas jer je riječ o iznimno cijenjenom natjecanju i ono što je nama proizvođačima važno je da te svijet vidi, otvaraš si tržište i doista nema bolje promocije nego osvajati nagrade na ovakvim natjecanjima– kaže vlasnik Destilerije Krešimir Kostelac te naglašava kako su njegovi na još nekoliko natjecanja diljem Europe.

– Odlučili smo prijaviti se gdje god je to moguće, naravno, na natjecanja koja nam odgovaraju i s ovih na koje smo poslali rezultate čekamo negdje u travnju. Posebno mi je drago da je priča s našim ginovima uspjela jer smo uložili ogroman trud i napravili nešto što rijetko gdje ima. Ovakvi uspjesi samo su nam motiv da nastavimo dalje još jače i sadržajnije – zaključio je Kostelac.

(www.icv.hr, vg)              

  

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content