Održan plenum klubova 1. ŽNL: Dinamo iz Četekovca najefikasnija i najdiscipliranija momčad jeseni

U prostorijama Županijskog nogometnog saveza u Virovitici danas je održan plenum klubova 1. županijske nogometne lige. U odsutnosti povjerenika za natjecanje, sve  nazočne je pozdravio tajnik Županijskog nogometnog saveza Krunoslav Moslavac.

Disciplinski sudac Tihomir Majstorović iznio je detalje vezane uz disciplinske mjere. Na listi fair playa vodi Dinamo iz Četekovca, koji je u jesenskom dijelu natjecanja imao najmanje kazni. Zanimljivo je da je Dinamo s 39 postignutih pogodaka u jesenskom dijelu sezone, najefikasnija momčad lige.

Povjerenik za suđenje Kristijan Strusa osvrnu se na suđenje u prvom dijelu sezone.

– Vi kao najviši rang županijskog natjecanja još toliko ne osjećate premali broj sudaca, ali  za godinu dvije i u 1. županijskoj ligi moglo bi biti problema zbog premalog broja sudaca. Zato apeliram na sve klubove da potaknu svoje igrače kako bi se prijavili na tečaj za nove suce, kao bi Vam u budućnosti imao tko suditi- između ostalog naglasio je Strusa.

U proljetnom dijelu sezone Rezovac će svoje domaće utakmice igrati nedjeljom, tako da će subotom svoje domaće susrete igrati samo Bratstvo iz Gornjeg Bazja.

Proljetni dio natjecanje počinje u nedjelju 13. ožujka u 15 sati, a sastaju se Rezovac – Gradina, Borova – Sloga Zdenci, Mladost Čačinci – Podravac Sopje, Dinamo Četekovac – Crnac, Mladost Miljevci – Podgorje, Slavonija Sladojevci – Mikleuš i Voćin – Bratstvo Gornje Bazje.

Svi se nadaju da će se prvenstveno natjecanje završiti bez ozljeda i u fer i korektnoj atmosferi, kako u borbi za naslov prvaka, tako i u borbi za opstanak u ligi.

IMG 1393

(www.icv.hr, mš)

- PROMO -

 

 

Povezane vijesti

Skip to content